Denk pindsvinehus Forstør

Denk pindsvinehus

P1374X

Ny vare

Utrolig sødt lille pindsvinehus fra tyske DENK. Velegnet både som hi om vinteren og et sikkert sted at få unger. Den perfekte mulighed for at skabe gode rammer for pindsvin i din have. Pindsvin er både hyggelige og utrolig nyttige dyr da de lever af blandt andet insekter og snegle.

Håndlavet i Tyskland i en særlig patenteret type keramik der uden problemer kan tåle at være ude i vind og vejr, år efter år. Keramikken er samtidig med at optage solens varme om dagen, og afgive den igen om natten.

Pindsvinehuset bør stilles et roligt sted i haven og helst et sted hvor specielt hunde ikke kommer, da hunde desværre ofte kan finde på at bide pindsvin. Grav gerne en lille fordybning under huset og fyld fordybningen med grus så vand kan løbe væk. Læg så eksempelvis hø eller halm oven på gruset så det bliver blødt og varmt.

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

rating Se anmeldelse
Gns. vurdering: 5/5 - Anmeldelser: 1

499,00 DKK

Produkt information

Udvidet garanti 15 års garanti på keramikken
Materiale Frostsikker keramik
Højde 14 cm
Bredde 30 cm
Dybde 32 cm
Vægt 3,5 kg
Indpakning Papæske
Producent Denk, Tyskland

Produktanmeldelser

rating Denk Pindsvinehus
Søren T. d. 27-09-2019 Jeg glæder mig til at se om det lykkes at få et pindsvin til at overvintre. For vi har tidligere haft et pindsvin til at overvintre i en bunkeblade. Nu bliver det på første klasse.