Foderautomater

Mangler du en fuglefoderautomat, så kig her. En foderautomat til fugle er med til at bringe liv i din have om vinteren. Vi har foderautomater til fugle i træ, akryl, stål og plastik. Er du til moderne design eller til noget mere traditionelt, så har vi det. Du kan med andre ord finde en fuglefoderautomat til enhver smag her hos Hokus Krokus. En fuglefoderautomat er et rigtig godt valg, hvis du vil forhindre store fugle i at komme til. En foderautomat til fugle forhindrer desuden dine fuglefrø i at blive våde og du behøver ikke lægge nyt foder ud hver dag. Tag et kig på vores store udvalg.

Aktive filtre

DKK 229,00
DKK 949,00
DKK 589,00
DKK 589,00
DKK 299,00
DKK 299,00
DKK 299,00

Foderautomater til haven

Ønsker man fugleliv i sin have, så er der mange forskellige muligheder at vælge mellem, når det kommer til fodring af fugle. En af mulighederne kan være en foderautomat, som kan anvendes til flere forskellige typer foder. Dermed kan du gøre en aktiv indsats for at tiltrække flere forskellige fugle arter, da de mange fuglearter i flere tilfælde foretrækker en bestemt type foder. De primære typer foder kan være fugle frø, forskellige typer nødder, frugt og lækre, fedtholdige majsebolde. Vi har her på siden et stort udvalg af foderautomater, hvor man i nogle tilfælde selv kan have indflydelse på, hvilken type foder man ønsker at have i. En god ide kan være at vælge en model med indbygget vandbad, så fugle der primært lever af tør foder som frø og nødder kan få noget at drikke samtidig med, at de kommer på besøg for at spise. I tørre perioder skal man huske at fylde dette vandbad, hvor i mod det automatisk fyldes ved regnvejr. I mange af modellerne af foderautomater medfølger forskellige typer siddepinde til fuglene. Vælger man de længere slags, vil der sandsynligvis også komme en del større fugle, som i mange tilfælde kan være med til at skræmme de små fugle væk. Vælger man derimod de korte siddepinde, så har de store fugle noget sværere ved at komme til, og man vil på den måde automatisk tiltrække færre af dem og flere af de små fugle, som er dem de fleste ønsker i haven. Foderautomaterne er udstyret med et tag, så det foder man lægger i ikke bliver vådt og rådner. Derudover er alle vores foderautomater produceret, så man undgår smitte af sygdomme fuglene imellem, da foder automaterne er lavet så fuglene kan sidde på ydersiden og ikke kan sidde i maden, og kommer i kontakt med maden med deres afføring.

Forskellige designs

Vi har foderautomater i super mange flotte og spændende designs. Nogle af foderautomaterne er bygget, så de ligner mini kopier af rigtigt huse og tårne. De kan være med til at skabe en super hyggelig atmosfære i haven, og kan hænges både i træer, på pæle og nogle kan sågar hænges i træer. Er man yderligere interesseret i fugle, så kan man med fordel placere foderautomaten i nærheden af et vindue. På den måde vil man kunne holde øje med, hvilke fuglearter der besøger ens have. Endvidere kan små søde fugle være rigtig underholdende og interessante at iagttage.