Wildlife Garden fuglebad i støbejern

P1817X

Ny vare

Fuglebad i massivt støbejern fra svenske Wildlife Garden.

Ved levering har fuglebadet en sort overflade, men udendørs vil det hurtigt få en smuk rusten overflade. Det kan også bruges som eksempelvis en skål indendørs, hvorved det vil bevare den sorte overflade.

Fuglebadet er 30 cm i diameter og ca. 4,6 cm højt. Overfladen er har en let tekstur hvilken både tjener et dekorativt formål, men som samtidig lader fuglene få et godt fodfæste.

Et smukt og gedigent fuglebad der passer til næsten enhver have eller altan, og er således også en god gaveidé.

Det er muligt at montere fuglebadet på en metalstolpe, så det hæves lidt fra jorden - eksempelvis hvis det skal stå i et bed. Se under tilbehør længere nede.

Læs mere om vand i haven til fugle

9 Varer

rating Se 5 anmeldelser
Gns. vurdering: 4.5/5 - Anmeldelser: 5

419,00 DKK

Produkt information

Materiale Støbejern
Frostsikkert Ja
Højde 4,6 cm
Diameter 30 cm
Vægt 2,9 kg
Indpakning Papæske
Producent Wildlife Garden, Sverige

Produktanmeldelser

rating Fuglebad
Charlotte Lykke N. d. 02-06-2020 Smukt
rating Ruster samme dag
Birgitte Behrendt K. d. 14-05-2020 Fuglebadet ruster samme dag man hælder vand i det. Jeg vidste, at det rustede hurtigt, men ikke så hurtigt.
Man skal desuden være obs på, at hvis man bruger den tilkøbte stolpe i fuld længde, så ser fuglebadet endnu mindre ud og det gør sig bedst, hvis stolpen kan være dækket af lidt af høje bevoksning.
rating Ok produkt
Simon J. d. 23-04-2019 Helt rigtigt
rating Super glad!
Trine Z. d. 29-08-2018 Er rigtig glad for mit nye fuglebad. Det er lidt rustikt med rillerne i bunden, men samtidig flot i min lidt mere moderne have. Er meget tilfreds og det er fuglene også.
rating SMUKT FUGLEBAD
Caroline J. d. 02-08-2018 Ved, at badet skulle ruste - med tiden - men begyndte allerede at ruste dagen efter modtagelsen. Vel lidt tidligt, eller?


Tilbehør