Wildlife World fuglebad i kunststof

P1834X

Ny vare

Rigtig fint fuglebad i kunststof fra engelske Wildlife World.

Fuglebadets design er inspireret af udendørs teatre hvor man sidder på forskellige niveauer, og også her tjener niveauerne et formål så fuglene altid kan finde fodfæste uanset vandstanden.

Langs kanten står et kendt digt citat fra den walisiske poet og forfatter W. H. Davies: "What is this life if, full of care, we have no time to stand and stare."

Fuglebadet er udført i et miljøvenligt materiale producenten kalder Clayplas+ der består af 30% genanvendt plastik og 70% ler. Sammensætningen skaber et bæredygtigt fuglebad der er let, men samtidig holdbart - og således giver producenten hele 10 års garanti mod produktionsfejl.

Fuglebadet består af en top samt en fod som det kan sættes sammen med, hvis det ønskes hævet lidt. Det har en diameter på 44,5 cm, så der er tale om et fuglebad i en fin stor størrelse - dog med en vægt på kun ca. 3 kg pga. det særlige materiale, hvilket gør det nemt at flytte.

17 Varer

rating Se 6 anmeldelser
Gns. vurdering: 5/5 - Anmeldelser: 6

269,00 DKK

Produkt information

Udvidet garanti 10 års garanti fra producenten mod produktionsfejl
Materiale Clayplas+ - miljøvenligt materiale af 30% genanvendt plastik og 70% ler
Diameter 44,5 cm
Vægt 3,3 kg
Indpakning Papæske
Producent Wildlife World, England

Produktanmeldelser

rating Så flot
Hanne U. d. 22-08-2018 Meget unik, smuk
rating Dejligt, stort fuglebad ...
Mette H. d. 31-07-2018 … som fuglene lige skal vænne sig lidt til, men det bliver da brugt så småt. Da vi modtog det, sagde min mand, at det var for let - ringduerne ville tippe det, når de hoppede op. Men så tung er en ringdue altså ikke, så de både bader og drikker - uden problemer :)
rating Wildlife World fuglebad i kunststof
Grethe S. d. 31-07-2018 Fint fuglebad, der passer ind mange steder... Dejlig nemt og let at flytte rundt på og smukt at se på - har lagt en flot sten fra stranden i midten :)
rating Fugle vandbad
Helle S. d. 26-07-2018 Super fin og i let materiale.
rating Fulgebad
Mia V. d. 15-07-2018 Dette fuglebad har en perfekt størrelse og er passende diskret og pynter i haven
rating Flot fuglebad
Pia Klüver J. d. 11-07-2018 Flot fuglebad , fin vare , kan kun anbefales