Wildlife World naturbeskyttelses fuglehus

P1642X

Ny vare

Wildlife Worlds naturbeskyttelses fuglehus er en ny serie af fuglehuse designet specielt med henblik på ekstra solid kvalitet og optimal funktionalitet. Samtidig ser de naturligvis også godt ud.

Disse fuglehuse benyttes ofte af professionelle landskabsarkitekter og folk der arbejder med naturbeskyttelse - men de er naturligvis også meget velegnet i haven.

Fuglehuset kan bruges til mange fuglearter. Der er som standard monteret en metalring omkring åbningen på 29 mm - med denne passer det til blåmejser og andre småfugle. Ringen kan fjernes hvor der så bagved er boret et hul på 32 mm - hvor den så passer til lidt større fugle som spurve.

Hele den øverste halvdel af forsiden kan også tages af, og således kan fuglehuset benyttes til rødhals, hvid vipstjert o.lign. fugle der foretrækker åbne reder.

På bagsiden er 2 plastikplader med forborede huller som benyttes til ophæng. Med en plade både for oven og neden kan det fæstnes ekstra godt.

Fuglehuset er udført i ekstra solidt og langsomtvokset FSC-mærket træ der er skruet sammen for maksimal holdbarhed. Det kan stilmæssigt minde lidt om "3-i-1" fuglehuset vi også forhandler, men dette fuglehus er væsentligt mere solidt konstrueret.

16 Varer

296,10 DKK

-10%

329,00 DKK

Produkt information

Materiale FSC-mærket træ, plastikplader
Højde 30 cm (42 cm inkl. plastik bagpladerne)
Bredde 16 cm
Dybde 20 cm
Vægt 1,3 kg
Producent Wildlife World, England