Natur- og havebøger

I shoppen har vi et godt udvalg af bøger med fokus på planter, højbede, naturens egne fødevarer og urter. Vi har meget interessant læsning, for dig der elsker at være i haven eller udforske naturens mange urter, frugter, nødder m.v. Se alle bøgerne igennem for at se de mange emner og finde det der fanger din interesse.

Aktive filtre

DKK 79,00
DKK 119,00
DKK 119,00
DKK 119,00
DKK 119,00
DKK 169,00
DKK 169,00

Bøger om haven, naturen og fugle

På Hokuskrokus finder du et stort udvalg af havebøger, som giver dig et indblik i din have, naturens omgivelser herunder fugle og andre dyrearter, der måtte snige sig ind på din græsplæne.
I havebøgerne finder du inspiration og gode råd til, hvordan du kan indrette din have. Drømmer du om en romantisk have, kan vi anbefale bogen Romantiske haver af Claus Dalby, som giver dig en rundtur blandt nogle af de mest skønne haver i Europa. I naturbogen vil du kunne finde billeder og beskrivelser, som kan give dig fornyet inspiration til dit eget projekt i din have.

Bøger om frugter og grøntsager

Har du altid drømt om en køkkenhave, der kunne gøre dig selvforsynende? Vi har et stort udvalg af havebøger om frugter og grøntsager, som tager dig med på en historisk oplevelse af de forskellige sorter. Du kan i bøgerne lære mere om naturens spiselige frugter og grøntsager, samt finde inspiration til delikate opskrifter. I Lene Tvedegaards bog om chili, Smagen af chili, finder du en beskrivelse af ca. 42 udvalgte chilisorter samt deres styrke og smag. I bogen er der ligeledes opskrifter, der kan bruges til alt fra salsaer, salater, hovedretter, tørring og konservering af chilifrugter. Bogen er derfor den perfekte gaveidé til den madglade.

Lær mere om den ukendte havegæst i vores fuglebøger

Hvert år besøger mange forskellige fuglearter vores haver – vil du gerne tiltrække bestemte arter, så kan du lære hvordan i en af vores mange fuglebøger. Læs blandt andet bogen På foderbrættet, som gennemgår de 40 mest almindelige fuglearter i Danmark. I bogen tilegner du dig bl.a. viden om, hvilket foder der tiltrækker hvilke fugle. Vil du gerne lære mere om de jordnære fjerkræ, så kan vores bog Økohøns – selvforsyning til husbehov, måske være med til at præge din livsstil. Ved at holde høns i haven og dyrke efter økologiske principper, kan du bl.a. være selvforsynende med æg.

Plantebøger – lær at mestre dit busket

I vores bøger om planter lærer du hvordan, at du tæmmer det vilde buskads, og skaber dit eget fine lille busket. I plantebøgerne finder du ligeledes inspiration til hvilke planter, der vil passe godt ind i din have eller altan. Er du til lange gåture i det fri, kan du også læse dig til hvilke vilde planter der er spiselige, som du kan tage med hjem. I bogen Spiselige vilde planter af Annemette Olesen, fortæller hun dig om de danske planter du finder i naturen, som er spiselige.

Stort udvalg og billige priser

Hvad enten om du er på udkig efter en naturbog, plantebog, havebog eller fugleblog, så kan du finde den rette bog hos os. Undgå sjuskefejl i dit busket eller køkkenhave og find en bog hos os til en favorabel pris.