Nedsat pris! Smagen af rabarber Forstør

Smagen af rabarber

P798X

Ny vare

I Danmark findes der omkring 80 rabarbersorter og nogle smager bedre end andre. I denne bog kan du læse om rabarberens historie og læse alt omkring de mange forskellige sorter, så du ved hvilke du skal gå efter og hvilke du bør undgå.

Af de 16 bedste rabarbersorter er der en detaljeret smagsvurdering.

Rabarberens syrlige smag er velegnet til at sætte sammen med bl.a. søde jordbær, hvid chokolade, and eller makrel. Den er også meget velegnet til marmelade, saft, vin og meget mere. I bogen finder du en masse inspiration.

Bogen er forfattet af Inger Vaaben der er økologisk rabarber- og krydderurterdyrker. Igennem sit firma leverer hun bl.a. urter til NOMA. Kokken Carsten Lunding har bidraget til bogen med 35 inspirerende opskrifter.

3 Varer

169,20 DKK

-10%

188,00 DKK

Produkt information

Forlag Koustrup og Co.
Forfatter Inter Vaaben med opskrifter af Carsten Lunding
Indbinding Hardback - stift bogbind
Antal sider 128
Udgivet 2015
ISBN 87-93159-06-8
Højde 26 cm
Bredde 21 cm
Vægt 0,7 kg

Tilbehør