P798X
Ny vare
I Danmark findes der omkring 80 rabarbersorter og nogle smager bedre end andre. I denne bog kan du læse om rabarberens historie og læse alt omkring de mange forskellige sorter, så du ved hvilke du skal gå efter og hvilke du bør undgå.
Af de 16 bedste rabarbersorter er der en detaljeret smagsvurdering.
Rabarberens syrlige smag er velegnet til at sætte sammen med bl.a. søde jordbær, hvid chokolade, and eller makrel. Den er også meget velegnet til marmelade, saft, vin og meget mere. I bogen finder du en masse inspiration.
Bogen er forfattet af Inger Vaaben der er økologisk rabarber- og krydderurterdyrker. Igennem sit firma leverer hun bl.a. urter til NOMA. Kokken Carsten Lunding har bidraget til bogen med 35 inspirerende opskrifter.
3 Enhed Varer
Advarsel: Sidste enheder på lager!
På lager:
Forlag | Koustrup og Co. |
Forfatter | Inter Vaaben med opskrifter af Carsten Lunding |
Indbinding | Hardback - stift bogbind |
Antal sider | 128 |
Udgivet | 2015 |
ISBN | 87-93159-06-8 |
Højde | 26 cm |
Bredde | 21 cm |
Vægt | 0,7 kg |