Kryddersnaps - velsmag på flasker

P540X

Ny vare

Kryddersnaps er essensen af anvendt botanik; natur- og kulturhistorie tilsat sol og fine naturoplevelser. Tilmed er det let og ret enkelt at opnå gode resultater. Der skal hverken koges, steges eller brases. Man tager blot nogle velegnede plantedele og lader dem trække i alkohol i passende tid, inden man på ny adskiller planter og væske Forbløffende mange arter i natur og have egner sig til virkelig gode kryddersnapse – og der er forskellige muligheder i rødder, blade, stængler, knopper, rakler, blomster, frø og frugter. Samtidig kan man bruge snapsene som et alternativt herbarium, og hver gang man tager sig en dram, huske man, hvor man plukkede den.

Peter Friis Møller har livet igennem opbygget et stort ´flaske-herbarium´, og i denne bog giver han sine bedste opskrifter videre. Forfatteren er forstkandidat og naturhistoriker. Han arbejder som deltidsansat på GEUS og som selvstændig konsulent med bl.a. vegetationshistorie, naturlig skovdynamik og naturforvaltning. Skriver hver uge om have og natur i Weekendavisen og er forfatter og medforfatter til, bl.a. Danmarks insekter, Danmarks træer og buske, Danmarks Skove og Skovene (Naturen i Danmark). Susanne Weitemeyer har malet de smukke illustrationer.

1 Enhed

99,00 DKK

Produkt information

Forlag Koustrup og Co.
Illustration Susanne Weitemeyer
Forfatter Peter Friis Møller
Indbinding Hardback - stift bogbind
Antal sider 96
ISBN 978-87-93159-05-1

Tilbehør