Nedsat pris! Naturens spiselige frugter Forstør

Naturens spiselige frugter

P470X

Ny vare

Naturen vrimler med spiselige frugter – især hen på sommeren og efteråret.

Her præsenteres 23 forskellige frugter fra Agern til Tyttebær, der alle kan samles og bruges. Nogle er velkendte, andre er mere ukendte. En enkelt frugt, Bukketorn (Gojibær) har længe været anset for giftig, men er nu frigivet til almindelig madbrug.

Det nye nordiske køkken har inspireret til atter at kende naturens planter og bruge dem i maden.  Lige netop frugter er noget, vi alle kan være med til at samle, spise og konservere.

Her finder du opskrifter på f.eks. agernsmåkager, enebærsennep, hasselnøddecreme, varm havtornsaft med krydderier, tjørnebærgelé, abildkranse, mirabellechutney, tyttebærboller, slåen-æblegelé, skovjordbærmarengs m.m.

Forfatteren Bente Halkjær er hortonom, skribent og en ivrig samler af naturens frugter.

Kirsten Tind står for de smukke og præcise tegninger, og Kira Brandt har leveret de skønne madfotos.

1 Enhed

89,10 DKK

-10%

99,00 DKK

Produkt information

Forlag Koustrup og Co.
Illustration Kirsten Tind
Forfatter Bente Halkjær
Indbinding Hardback - stift bogbind
Antal sider 96
ISBN 9788791583247
Størrelse 13 x 17 cm