Smagen af honning

P467X

Ny vare

Honning er mangfoldighed i smag og duft, i konsistens og farve. Der er smagsverden af forskel på den elegante forårshonning og den kraftige sensommerhonning og på den milde rapshonning og den muskuløse lynghonning.

Men hvad er det, der bestemmer honnings smag, og hvordan beskriver man den?

Og hvilke typer honning egner sig til bestemte retter?

Læs også om:

  • Honningtyper og smagsforskelle
  • Fra nektar til honning
  • Biernes verden
  • Opskrifter, hvor honning er væsentlig for rettens smag.

Karin Gutfelt er biavler, biolog og producerer honning med fokus på mangfoldighed og smagsoplevelser.

4 Varer

99,00 DKK

Produkt information

Forlag Koustrup og Co.
Forfatter Karin Gutfelt
Indbinding Hardback - stift bogbind
Antal sider 96
Udgivet Marts 2013
ISBN 9788791583230
Størrelse 13 x 17 cm