

Denne omfattende bog beskriver på hele 364 sider mere end 300 forskellige arter og sorter. Der beskrives også vilde krydderurter som er velegnet til madlavning.
Praktisk talt alle krydderurte arter og krydderurte sorter findes i bogen sammen med beskrivelse af bedste dyrkningsmetode, hvordan de opbevares og hvordan man tager frø og høster.
Der er også afsnit om krydderurternes kulinariske egenskaber og hvilke vigtige indholdsstoffer de har. Den giver samtidig et overblik over veldokumenterede helbredsfremmende egenskaber blandt flere af urterne.
Oven i alt dette er der også gode madopskrifter af kokkene Thomas Hermann (kendt fra TV), Martin Haugaard Zielke og Jimmy Duevang.
Du vil eventuelt også synes om
Denne omfattende bog beskriver på hele 364 sider mere end 300 forskellige arter og sorter. Der beskrives også vilde krydderurter som er velegnet til madlavning.
Praktisk talt alle krydderurte arter og krydderurte sorter findes i bogen sammen med beskrivelse af bedste dyrkningsmetode, hvordan de opbevares og hvordan man tager frø og høster.
Der er også afsnit om krydderurternes kulinariske egenskaber og hvilke vigtige indholdsstoffer de har. Den giver samtidig et overblik over veldokumenterede helbredsfremmende egenskaber blandt flere af urterne.
Oven i alt dette er der også gode madopskrifter af kokkene Thomas Hermann (kendt fra TV), Martin Haugaard Zielke og Jimmy Duevang.