Smagen af græskar Forstør

Smagen af græskar

P541X

Ny vare

'Smagen af græskar' gennemgår 20 af de mest velsmagende danske græskar sorter, giver råd om dyrkning og anvendelse og en række opskrifter til inspiration. Et par halloween-ideer indgår også.

Der er mange grunde til at spise græskar og til at gastronomer nu anvender de forskellige græskarsorter i madlavningen. Græskar-smag nuancerer i både sødme, muskat- og nøddearoma. Sødmen fungerer som en naturlig smagsforstærker. Tilsættes noget surt, som eddike, vin, most eller syrlige frugter, får græskarsmagen det rette modspil. Udover at smage godt, har græskar et meget lavt energiindhold  og er perfekte i slankekure. De indeholder A-vitaminet lutein, der forebygger svækket alderssyn, og græskar-frøene er fyldt med sunde, umættede Omega3-fedtsyrer og E-vitamin. 

Forfatteren, cand. hort. Maren Korsgaard er økologisk græskardyrker, rådgiver og akademisk medarbejder på Pometet, Københavns Universitet. Kirsten Tind har tegnet alle de smukke græskarsorter og Bjarni Jacobsen er fotografmester.

2 Varer

188,00 DKK

Produkt information

Forlag Koustrup og Co.
Forfatter Maren Korsgaard
Antal sider 128
ISBN 9788793159044