Nedsat pris! Organic Sheep økologisk lammeskind - hvid, kort hår Forstør

Organic Sheep økologisk lammeskind - hvid, kort hår

P944X

Ny vare

Utrolig lækkert økologisk lammeskind fra det danske firma The Organic Sheep. Det er et korthåret islandsk lammeskind som stammer fra fritgående får der fødes og lever frit i Islands vilde natur hele livet.

Skindene er garvet 100% uden kemi og farverne er helt naturlige. Næsten alle lammeskind man kan købe stammer fra fremavlede hvide får, hvor skindet så efterfølgende er kemisk indfarvet. På Island finder man som et at de eneste steder i verden får med deres naturlige farver.

Derfor siger man også at der ikke findes to ens islandske lammeskind. Hvert eneste skind har sit eget farvespil og udtryk - det gør dem til noget helt unikt og hvert skind har sin egen historie.

Her får du et lammeskind fra får der har haft et godt liv i den vilde islandske natur, og et skind der er skånsomt garvet uden nogen former for kemi.

På dette skind er de yderste meget lange hår, der beskytter fåret mod vind og vejr, trimmet væk således at kun de inderste hår der holder fåret varmt er bevaret. Dette giver et mindre "vildt" udtryk. Hårlængden er ca. 5 cm og skindet typisk omkring 100x60 cm. Da det er et 100% naturprodukt er ikke to lammeskind ens.

5 Varer

628,20 DKK

-10%

698,00 DKK

Produkt information

Materiale Økologisk lammeskind fra Island, intet andet
Størrelse Ca. 100 x 60 cm
Producent The Organic Sheep, Danmark