Sonnenglas solcelle glas - Classic

P2280X

Ny vare

Solcelle glas - eller solcellelampe - i super kvalitet fra tyske Sonnenglas. Fås i 2 størrelser, her i den store "Classic" med 1.000 ml glas.

Glasset har et skønt varmt lys, som vil skabe en hyggelig stemning på terrassen, altanen, i et træ eller... kun fantasien sætter grænser. Samtidig kan man også vælge at lægge noget dekoration ind i glasset som prikket over i'et.

Solcelle glasset har et solcellepanel i låget, der i dagslys lader et batteri op, hvorefter LED-pærer inde i glasset automatisk tændes når det bliver mørkt. Kan lyse over 24 timer på et fuldt opladet batteri.

Glasset er regntæt og kan bruges både udendørs og indendørs - udendørs skal man dog være opmærksom på at batteriets holdbarhed  nedsættes ved frosttemperaturer. Dette gælder alle batteriprodukter der bruges udendørs.

Bruges det indendørs, kan man enten sætte det udenfor engang imellem for at blive ladet op, eller det kan lades op med en alm. USB-oplader fra en mobiltelefon.

Sonnenglas er tysk, men produktet er fremstillet under gode arbejdsvilkår i Sydafrika, hvor produktet også oprindeligt blev udviklet til de mange steder hvor man fortsat ikke har strøm.

Se videopræsentation af Sonnenglas

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

rating Se 4 anmeldelser
Gns. vurdering: 5/5 - Anmeldelser: 4

295,00 DKK

Produkt information

Højde 17,5 cm
Bredde 11,5 cm
Dybde 11,5 cm
Vægt 640 gram
Indpakning Papæske med åbning foran, meget velegnet som gave
Producent Sonnenglas, Tyskland
Produktionsland Sydafrika

Produktanmeldelser

rating Smukt og anvendeligt
Susanne M. d. 16-05-2022 Jeg er meget glad for mit nye solcelleglas. Det er smukt, bæredygtigt og anvendeligt
rating Lys i mørket
Linda B. d. 04-11-2021 Så glad for denne lille fine lanterne
rating Supersøde "lygter"
Signe J. d. 21-04-2021 Vi er begejstrede for vores 2 solcelleglas. Jeg har lagt nogle smukke marmoræg ned i dem og på den måde lagt vægt på. Så står de stabilt og lyser op på vores havebord, når mørket falder på. Og vi bruger dem også som f.eks. permanent natbelysning til gæster, der skal kunne finde toilettet ved nattetide. Eller bare hyggebelysning i et hjørne af stuen.
rating Tilfreds køber
torben p. d. 10-03-2021 Kom i løbet af 12 timer. Lever op til forventningerne.


Tilbehør