Sæbeværkstedet håndsæbe - rosmarinswinger

P1613X

Ny vare

Utrolig skøn håndsæbe med duft af rosmarin og lavendel fra den lille danske producent Sæbeværkstedet.

Rosmarin duften er frisk, aromatisk og rensende. Rosmarin og lavendel er afbalanceret i et forhold der gør denne sæbe velegnet til et morgenbad. Sæben er marmoreret med økologisk ler fra Australien som giver et flot og unikt udseende til hver sæbe.

Indeholder kun naturlige ingredienser og der er tænkt på miljøet hele vejen igennem - selv plastfolien omkring sæben er biologisk nedbrydelig. Dvs. den indeholder ingen syntetiske olier, farvestoffer eller konserveringsmidler.

Sæben er fremstillet efter koldpresmetoden der skåner sæbens materialer såvel som miljøet. Der er et højt naturligt glycerin indhold samt uforsæbet olie, hvilket betyder at den er mindre udtørrende for huden end industrielle sæber. 

Ingredienser: 

Forsæbet økologisk jomfruolivenolie (sodium olivate), forsæbet kokosolie (sodium cocoate). Sort, økologisk ler fra Australien (clay). Æterisk olie af Rosmarin (Rosmarinus officinalis) og Lavendel (Lavandula angustifolia), (limonene*, linalool*, geraniol*)

* Naturligt forekommende i æteriske olier.

5 Varer

rating Se 2 anmeldelser
Gns. vurdering: 5/5 - Anmeldelser: 2

39,00 DKK

Produkt information

Ingredienser Se produktbeskrivelse
Højde 7 cm
Bredde 6 cm
Dybde 2,5 cm
Vægt 100 gram
Indpakning Transparent biologisk nedbrydelig plastik med papirbånd omkring
Producent Sæbeværkstedet, Danmark

Produktanmeldelser

rating Rosmarinsæbe
Kirsten H. d. 09-02-2022 Jeg gav denne til min mand, som bestemt ikke er glad for dufte, men denne rosmarin-sæbe faldt i god jord fordi den er frisk uden at være sød.
rating Lækker
Madeleine L. d. 09-02-2021 Lækker duft og tekstur