Tweedmill uldplaid - Illusion Green/Grey

P1222X

Ny vare

Skøn plaid i 100% ren ny uld fra britiske Tweedmill. Denne uldplaid har en helt særlig vævning som giver tæppet et enkelt, men samtidig eksklusivt udseende. Det har samme fyldighed og varme som man vil forvente af et godt kvalitetstæppe, men har en lidt anderledes tekstur da den specielle vævning kan mærkes når man kører hånden over det.

Uldplaiden er fremstillet i det nordlige Wales af Tweedmill som med stor ekspertise har fremstillet uldplaider i over 40 år. Søger du et autentisk tæppe fra Storbritannien, så er Tweedmill indbegrebet af dette og er samtidig din garant for høj kvalitet.

Perfekt til at varme sig under i stuen, på terrassen, i drivhuset eller som picnictæppe, men også en flot og unik gaveidé.

Uldplaiden måler 150 x 183 cm.

Bemærk at billedet kan snyde lidt, da det viser en mindre udgave af tæppet der er ca. halv størrelse. Det er derfor en del mere fyldigt end det fremstår på billedet. Der er tale om et tæppe i god, tyk kvalitet.

3 Varer

rating Se anmeldelse
Gns. vurdering: 5/5 - Anmeldelser: 1

749,00 DKK

Produkt information

Materiale 100% uld (Pure New Wool)
Rengøring Kan vaskes ved uldvask
Bredde 150 cm
Længde 183 cm
Indpakning Tynd, transparent plastikpose
Producent Tweedmill, England

Produktanmeldelser

rating Uldtæpper
Yvonne n. d. 24-04-2018 Jeg købte 2 ens tæpper og var meget spændt på kvaliteten. De levede absolut op til forventningerne med duften af Ulf og et tykt vinter tæppe til kolde dage vh yvonne