Haws 5 L vandkande i stål - grøn Forstør

Haws 5 L vandkande i stål - grøn

P691X

Ny vare

5 liter vandkande fra engelske Haws. Udført i stål og med brusehoved i ægte messing. Vandkanden har en smal form der gør den ekstra nem at bære fordi den kan holdes tæt ind til kroppen.

Haws er ubestridt det bedste mærke indenfor vandkander. Haws blev stiftet i 1886 hvor de patenterede det unikke design der gør deres vandkander utrolig nemme at arbejde med da de er i perfekt balance.

Alle stål vandkander fra Haws er først varmgalvaniseret - dyppet i flydende zink - og dernæst pulverlakeret. Det betyder at vandkanden er beskyttet mod rust overalt - både udvendigt og indvendigt. Brusehovedet er lavet i ægte messing der ikke kan ruste.

Haws vandkander kommer med en udvidet garanti på 10 år fra producenten og vandkanderne har en forventet levetid på minimum 20 år.

Se hele udvalget fra Haws

7 Varer

rating Se anmeldelse
Gns. vurdering: 5/5 - Anmeldelser: 1

599,00 DKK

Produkt information

Udvidet garanti 10 års garanti fra producenten mod produktionsfejl
Materiale Stål der først er varmgalvaniseret og derefter pulverlakeret. Brusehoved i ægte messing.
Højde 32 cm
Bredde 17 cm
Længde 58 cm
Kapacitet 5 liter
Vægt 1,4 kg
Producent Haws Watering Cans, England

Produktanmeldelser

rating Smukt udført
Anna-Sofie F. d. 13-09-2018 Den er så flot og klassisk vandekanden. Det føles som at ha’ fået en livslang klassisker ind af døren til brug for resten aflivet. Dens guldtud er så smuk, den vander stillle og dmukt, som poetisk regnvejr. Og den københavner grønne farve til guld farven er så smukt. Det heeelt rigtige køb og et must at have en haws hvis du har mange planter eller have