Nedsat pris! Haws 8,8 L vandkande - grøn Forstør

Haws 8,8 L vandkande - grøn

P697X

Ny vare

8,8 liter professionel vandkande med ekstra lang rækkevidde. Udført i stål og med brusehoved i ægte messing. Den ekstra længde gør det muligt at nå længere ind i bedene, men betyder desuden også at vandet kommer ud med et mere jævnt tryk.

Haws er ubestridt det bedste mærke indenfor vandkander. Haws blev stiftet i 1886 hvor de patenterede det unikke design der gør deres vandkander utrolig nemme at arbejde med da de er i perfekt balance.

Alle stål vandkander fra Haws er først varmgalvaniseret - dyppet i flydende zink - og dernæst pulverlakeret. Det betyder at vandkanden er beskyttet mod rust overalt - både udvendigt og indvendigt. Brusehovedet er lavet i ægte messing der ikke kan ruste.

Haws vandkander kommer med en udvidet garanti på 10 år fra producenten og vandkanderne har en forventet levetid på minimum 20 år.

Se hele udvalget fra Haws

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

rating Se 2 anmeldelser
Gns. vurdering: 5/5 - Anmeldelser: 2

854,10 DKK

-10%

949,00 DKK

Produkt information

Udvidet garanti 10 års garanti fra producenten mod produktionsfejl
Materiale Stål der først er varmgalvaniseret og derefter pulverlakeret. Brusehoved i ægte messing.
Højde 36,5 cm
Bredde 20,5 cm
Længde 80 cm + brusehoved
Kapacitet 8,8 liter
Vægt 2,1 kg
Producent Haws Watering Cans, England

Produktanmeldelser

rating God vandkande
Stine Lucia S. d. 24-04-2019 Vandkanden er i rigtig god kvalitet, og dejligt at der er to måder at løfte den på. Det er især godt, når den er fyldt. Pga. dens længde er den især god til at vande i dybe bede, hvor man ellers kan have svært ved at komme ind. Fordelingsmundstykket sidder godt fast, så det falder ikke af, når man vander - noget som min gamle vandkande af plastik desværre gjorde.
rating Super god vandkande
Pia V. d. 24-04-2018 God at hælde af og nem at bære på.
.....og så har jeg den samme vandkande som Monty Don :)