Cacoon

Aktive filtre

Hængekøjer fra Cacoon

I en - til tider - stresset og hektisk hverdag er det nogle gange tiltrængt bare at kunne koble helt af. Det engelske brand, Cacoon, har netop formået at skabe nogle unikke hængekøjer, hvor afslapning er omdrejningspunktet. Med Cacoon hængekøjer har du kort fortalt det ultimative afslapningssted.

Ægteparret og iværksætterne, Sarah og Nick MacDonald, er skaberne bag disse vidunderlige hængestole fra Cacoon. De har begge en fortid inden for bl.a. design og fremstilling af tekstiler til sejl på både; og det er netop de selvsamme stærke materialer, som bliver anvendt til produktionen hængestole og hængekøjer af Cacoon. Hos Hokus Krokus har vi et stort udvalg af de innovative hængestole fra Cacoon.   

Inspirationen til Cacoon

Nick og Sarah fik deres inspiration til hængekøjen ved et feriebesøg til Mexico. På deres eventyrlige tur kom de tilfældigvis forbi en koloni af fuglereder, som var skabt af den smukke væverfugl. Væverfuglens reder skulle senere vise sig at være den afgørende inspirationskilde i forbindelse med tilblivelsen af Cacoon.

Grunden til at næverfuglens reder blev den helt store inspirationskilde, skyldes disse reders unikke design, som Nick og Sarah faldt pladask for. I de efterfølgende måneder gik det stærkt med udviklingsprocessen, som afslutningsvist resulterede i disse fantastiske hængestole. Ligesom med væverfuglens reder har man med Cacoon også mulighed for at gemme sig og skærme sig lidt af fra omgivelserne; dog uden at miste forbindelsen til omverdenen helt. Således er Cacoon hængestole det oplagte afslapningssted.   

Spændende udvalg af Cacoon hængestole

Hos Hokus Krokus forhandler vi et stort udvalg af hængestole fra Cacoon. Fælles for dem alle er, at de både kan placeres inde såvel som ude. Vælger man imidlertid udelukkende at have sin Cacoon hængestol hængende udenfor, skal man sørge for at tilkøbe den specialdesignet dør - de fås til både til single eller double hængestole. Med disse døre monteret slipper man for at vand, insekter og fugle kommer ind i hængestolen.

Hos Hokus Krokus finder du eksempelvis vores rummelige Cacoon Songo, som har plads til at hele 2 voksne personer kan ligge udstrakt. Cacoon Songo har ovenikøbet 2 åbninger, hvorfor den dels ventilerer godt, og dels har man rig mulighed for at kigge ud, imens man slapper af. Har du børn? Så vil de med garanti elske vores hyggelige Cacoon Bonsai, der er en løvgrøn svævende hule til børn. Her kan børn både boltre sig og slappe af, ligesom det er et oplagt sted at få fortalt godnathistorie i. Alle Cacoon hængestole er lavet af en blanding af bomuld og polyester med en maks belastning på 200 kg.