Fuglebade

Et fuglebad i haven er en af de nemmeste måder til at få mere fugleliv. I mange haver finder man foderbrætter eller foderautomater til fuglene, men det er mere sjældent at finde et fuglebad selvom det faktisk er utrolig vigtigt for fuglene. Når fuglene kan finde rigeligt med insekter har de ikke brug så meget væske, men i perioder hvor de lever af tørre fuglefrø er det vigtigt at der er adgang til vand - undersøgelser viser at et fuglebad kan øge antallet af fugle med 50%. Hos Hokus Krokus finder du et udvalg af fine  fuglebade i både keramik og metal - bl.a. fra svenske Wildlife Garden og danske PLUS.

Aktive filtre

DKK 389,00
DKK 69,00
DKK 799,00
DKK 899,00

Fuglebad til alle slags fugle

Vil du gerne have flere fugle i din have? Og har du allerede sørget for, at der er rigeligt med fuglefoder og fuglehuse? Så bør du nok overveje at placere et fuglebad et sted i haven; eller på din terrasse. Med et fuglebad får du øget dine muligheder for at tiltrække flere fugle, til din have, betragteligt. Hos Hokus Krokus finder du markedets flotteste og bedste fuglebade.

Vand er vigtigt for at øge fuglebestanden i haven

Alle fugle er - ligesom alle andre individer - afhængige af vand for at kunne overleve. Og derfor er det også så afgørende for fuglene, at de har adgang til rent vand. Mange fuglearter leve udelukkende af tørre fuglefrø, hvorfor de har et stort behov for at have vand i umiddelbar nærheden af deres foder - og det gælder hele året rundt.

I vintermånederne kan man ydermere med fordel komme lidt plastik i bunden af fuglebadet, så isen meget nemmere kan fjernes. Når foråret og sommeren efterfølgende melder sin ankomst er det også meget afgørende, at der er vand tilgængeligt for fuglene. Endvidere skal man sørge for at fylde fuglebadet op med vand flere gange dagligt; navnlig hvis sommeren er meget varm og tør. Ydermere skal man huske på, at fuglebade - som navnet også antyder - bogstaveligt talt bliver brugt af fuglene til at bade i. Derfor er det vigtigt jævnligt at rense fuglebadet for fjer og skidt og snavs; også fordi der kan komme alger i fuglebadet.

Find et kvalitets fuglebad hos Hokus Krokus

Hos Hokus Krokus har vi et bredt sortiment af fuglebade. Vi har alle de kendte mærker indenfor fuglebade i form af Wildlife Garden, Wildlife World, Emsa og Blomus. Vi har fuglebade, som er lavet af keramik, træ, aluminum og granit; ligesom vi har fuglebade der er en kombination af fuglebade og foderbræt. Vi har bl.a. Blomus’ kombineret foderbræt og fuglebad, så man både får et foderbræt og et fuglebad. Derudover har vi Wildlife Life Gardens fuglebad i aluminium, hvor designet gør, at alle fuglearter nemt kan anvende det, da dybden i badet varierer.

Hvis du vil høre nærmere omkring vores fuglebade, så skal du være velkommen til at tage kontakt til os, hvorefter vi vil guide dig, så du finder det fuglebad, som passer bedst til din have mv.

Du kan også læse om fuglenes behov for et bad her.