Uldplaider

Søger du en lækker uldplaid til sofaen, udestuen, en aften på altanen eller måske som et picnictæppe, så er en engelsk uldplaid fra Tweedmill lige noget for dig. De er udført i 100% ren ny uld (Pure New Wool) og fremstillet efter britiske traditioner i det nordlige Wales. Uldplaiderne fås i flere forskellige vævninger og i mange forskellige farver - men fælles for dem alle er den lækre kvalitet. En uldplaid er naturligvis også en rigtig god gaveidé der helt sikkert vil lune - og er det en gave, så husk at vi har hele 365 dages returret.

Aktive filtre

DKK 899,00

Lækre designer uldplaider

Her på siden har vi samlet et stort, flot udvalg af super lækre og ikke mindst smukke uldplaider af mærket Tweedmill fra Wales. Uldplaiderne er i den bedste kvalitet. og er vævet af Pure New Wool fra det nordlige Wales. Et af kendetegn på Tweedmills uldplaids er den meget specielle og gamle form for vævning, som giver et super smukt og anderledes udtryk til et ellers klassisk uldplaid. Lader man sin hånd glide over plaidens overflade, så kan man tydeligt mærke at vævningen er anderledes end en traditionel vævning. Tæppet giver dog samme lunende og behagelige følelse som traditionelle uldplaider. Uldplaiderne her på siden fås i mange forskellige farve kombinationer samt mønstre. Vi har alt fra forskellige ternede mønstre til stilrene, ensfarvede plaids.

Disse uldplaids er perfekte til at have liggende klar i sofaen til en hyggelig aften med film, i lænestolen en vinteraften eller måske på en bænk i gangen. Det kan også være lækkert med en uld plaid til de lange og sene sommeraftenener på altanen eller terrassen. Har man udestue eller måske et orangeri eller drivhus, så kan uldplaidsne også være nyttige og super lækre at have liggende her – eventuelt flere, hvis der nu skulle komme gæster på besøg. Skal man en tur med kæresten eller måske hele familien på en lækker og hyggelig picnictur i naturen, så er en af disse uldplaider også super gode som underlag. Det giver altid en hyggelig stund kan nydes på et dejligt underlag. En lækker uldplaid kan også være en super god ide som gave, til en man holder af. Med så mange forskellige varianter vil der næsten altid være én til hver smag. Rammer du ikke helt rigtigt, har vi 365 dages fortrydelsesret. Ønsker man en alternativ måde at bruge uldplaiden på, kan det også bruges som pynt eller eventuelt sengetæppe i gæsteværelset på gæste sengen. På kontoret kan der også blive lidt køligt ved arbejdsbordet om aftenen når det sidste arbejde skal fra hånden – så her vil der helt sikkert også blive sat pris på en lækker uldplaid.

Pure New Wool

Vores uldplaider er produceret i den fineste kvalitet uld fra det nordlige Wales som er kaldet Pure New Wool og er vævet efter meget gamle, britiske traditioner. Uld er et super lækkert natur produkt uden noget syntetisk tilsat, og egner sig derfor godt til den kræsne forbruger, der værner om produkter af god kvalitet. Plaiderne kan vaskes i vaskemaskine på en skånsomt uldprogram med tilhørende vaskemiddel til formålet. På den måde kan plaiden holde frisk og lækker uden de store problemer. Uldplaiderne kommer i størrelsen 150 x 183 cm., hvilket er en perfekt størrelse til det meste.