Hængekøjer

Her finder du hængekøjer og hængestole i god kvalitet fra engelske Cacoon og tyske La Siesta. Cacoon hængekøjer, eller hængehulerne måske nærmere, er en unik og anderledes oplevelse hvor man ligger indeni bedre skærmet mod sol og vind. De kan naturligvis både bruges inde og ude, og dør samt myggenet fås som tilbehør. La Siesta hængekøjer og hængestole er fremstillet i bl.a. Colombia og Brasilien efter stolte traditioner - og lever samtidig op til den kvalitet man vil forvente fra en tysk producent. De fås i bl.a. bomuld og kunststof, ligesom at de findes i flere størrelser.

Underkategorier

Aktive filtre

DKK 1.899,00

Hængekøjer til dig der elsker at slappe af

Er du typen, som elsker at ligge behageligt og fuldstændig koble af efter en hektisk skole- eller arbejdsdag? Så læs med her. Vi har alle en idé om, hvordan den stereotype, tropiske ferieø skal se ud. Denne skal være omkranset af turkisblåt hav, en masse sand, palmer og den obligatoriske hængekøje. Og det er netop hængekøjen som må siges at være synonym med mindfulness og afslapning. Hos Hokus Krokus ved vi, at hvis man skal slappe fuldstændig af, så er en hængekøje - enten indendørs eller udendørs - den optimale løsning.

Hængekøjer til hele familien

Har man tidligere haft en hængekøje på matriklen, så ved man, at den hurtigt bliver omdrejningspunktet som hjemmets foretrukne afslapningssted; og det gælder både for børn såvel som voksne. Børn og barnlige sjæle elsker eksempelvis at få en svingtur i en hængekøje, ligesom mange voksne også finder indre ro ved at læse en god bog, avis eller et blad i en hængekøje.

Derudover er hængekøjen blevet brugt i mange forskellige sammenhænge. Vi kender alle udtrykket: “Kom ned fra hængekøjen”, som hyppigt bliver skrevet og sagt om bl.a. politikere, hvor denne opfattes for afslappende i den bredere befolkning. I den forbindelse er det negativt ladet, men set ud fra vores synsvinkel, så vil vi tværtimod opfordre folk til at “komme op i hængekøjen” - minimum et par minutter om dagen - så man undgår stress og andre ubehagelige følgesygdomme.

Hængekøje til udendørs og indendørs brug

Når solen og foråret virkelig begynder at få magt - typisk først i slutningen af april i Danmark - så er det ved at være på tide at hænge hængekøjen op udendørs. Man behøver ikke nødvendigvis at have 2 solide træer at binder hængekøjen op imod. 2 relativt tykke runde stolper - med ca. 4-5 meters mellemrum og 2 stykker torv - er i princippet alt, hvad man skal bruge for at hænge hængekøjen op. Derudover kan man vælge at hænge hængekøjen op på et stativ. Her skal man dog være opmærksom på, at hængekøjer på stativer, ikke er lavet til at lege på, hvorfor man ikke skal købe en hængekøje på stativ, hvis børn eksempelvis anvender hængekøjen. Hvis hængekøjen også skal anvendes til leg, så er det rationelt at investere i en hængekøje, som kan hænge mellem 2 træer eller ved 2 tykke stolper. Ikke desto mindre skal hængekøjen bare være sat i tilpas høj højde, så man ikke risikerer at støde ind i genstande på jorden mv. Vi anbefaler dog altid, at en eventuel leg på en hængekøje, altid foregår under opsyn af en voksen, ligesom at legen ikke skal være for vild.

Hængekøjer og hængestole kan også sagtens anvendes indendørs. Hos hokus krokus kan vi bl.a. tilbyde en stor økologisk La Siesta hængestol, som er håndlavede i Columbia. Den ekstra store La Siesta hængestol, som er ufarvet og i økologisk bomuld, repræsenterer noget af det fineste, vi kan tilbyde inden for hængestole og hængekøjer. Derudover er vi også stolte af, at kunne tilbyde den svævende Cacoon hule, som er en blanding mellem en hængekøje, hængestol og en stor svævende havestol. Hulen kan sagtens bære 2 voksne personer; op til 200 kg. Derudover har vi mange andre lækre kvalitets hængekøjer, hængestole og havestole, som alle er udført i de mest holdbare, naturvenlige materialer.

Du er mere end velkommen til at tage kontakt til os hvis du vil høre nærmere om vores mange hængekøjer. Kontaktinformationerne finder du nederst på siden.