Havehandsker

Aktive filtre

Gode havehandsker

Et par gode havehandsker er måske dit vigtigste redskab, til når du skal arbejde i haven. Havearbejde er nemlig slidsomt mod hænderne, og derfor er det vigtigt med et par gode handsker, så du er beskyttet mod vabler, hudafskrabninger og andre småskader. Skal du eksempelvis luge ukrudt omkring rosenbedet, så kan vores unikke rosenhandsker beskytte både hænder og underarm fra unødvendige rifter.

Er du på udkig efter mindre redskaber til haven så som planteskeer, blomstersakse, plantepinde og hånd løvriver, så kig forbi vores kategori med haveredskaber.

Havehandsker til ethvert formål

På Hokuskrokus kan du finde handsker, som kan bruges til enhver form for havearbejde. Hvad enten du skal foretage gravearbejde, fjerne ukrudt eller pusle med dit blomsterbed, så har vi helt sikkert et par lækre havehandsker til lige netop dit formål. Alle vores handsker er lavet af slidstærke materialer, så de holder til lidt af hvert.

Vigtigt med behagelige havehandsker

Selvom mange oplever at få rifter, sår og andre småskavanker, så er der mange, der foretrækker ikke at bruge handsker til havearbejde. De fleste havehandsker har nemlig en dårlig pasform og kan være ubehagelige at have på. Vores moderne havehandsker er udviklet til, at skulle være komfortable og praktiske at have på. En god handske skal have en god pasform, samtidig med at den beskytter dine hænder. På Hokuskrokus finder du havehandsker til både mænd og kvinder, så du får den mest ideelle pasform. Med den perfekte pasform vil du selv med handsker på, få en god føling med det arbejde du udfører.

Kun de bedste materialer

Alle vores havehandsker er designet til at være behagelige at have på, derudover er de udført i de mest slidstærke og holdbare materialer. Handskerne skal nemlig kunne holde til selv det mest slidsomme havearbejde, samtidig med at beskytte dine hænder og underarme fra smårifter og andre skader.
Vi forhandler kun havehandsker af høj kvalitet fra kendte mærker som Nelson Garden, Burgon & Ball, og Briers. Så udover at være praktiske og funktionelle, er vores handsker også flotte at se på, der er nemlig kredset om selv den mindste detalje.

Se f.eks. vores Nelson Garden rosenhandske, som er perfekt til at beskytte mod torne i dit rosenbed. Skal du bruge en lidt mere all-around handske, så kan vi anbefale Briers havehandske i læder, som er vaskbar og derfor aldeles velegnet til ethvert formål.