Dørmåtter

Underkategorier

Aktive filtre

DKK 189,00
DKK 599,00
DKK 399,00
DKK 399,00
DKK 599,00
DKK 929,00
DKK 569,00
DKK 399,00
DKK 229,00

Stort udvalg af flotte dørmåtter

Foruden din forhave, hvis du har sådan en, så er din dørmåtte en af de første ting, dine gæster møder. Byd dine gæster velkommen med en flot og behagelig dørmåtte. Hos Hokus Krokus har vi et bredt udvalg af flotte dørmåtter. Vi har dørmåtter i forskellige materialer, farver og motiver, så du kan vælge den dørmåtte, som passer til dig og dit hjem.

Hold skidtet ude med en dørmåtte

En dørmåtte er med til at holde din entré ren, pænere og mere hygiejnisk, da den er med til at holde en stor del af skidtet ude. Valget af materiale til dørmåtterne er valgt helt specifikt, så de kan optage støv, snavs og mudder bedst muligt samtidig med, at man ikke er gået på kompromis med det flotte design. Dørmåtterne er sålede både praktiske og pyntende.

Kvaliteten er i top, og selvom du stadig har mulighed for at vælge en af de billige dørmåtter, skal du ikke være bange for, at du går på kompromis med kvaliteten.

Sjove og personlige dørmåtter

Har du husdyr som fx katte eller hunde, så har vi en oplagt dørmåtte til dig med dyremotiv. Hos os finder du flotte, søde og sjove dørmåtter, som kan bruges til at give dit hjem et lidt mere personligt præg. Hvis du går meget op i miljøet og bæredygtghed, så har vi nogle økologiske dørmåtter, hvor miljøet er 100% i fokus. De er fremstillede udelukkende af genbrugsmaterialer bl.a. mikrofiberen fra genanvendte plastikflasker. En økologisk dørmåtte giver lidt kant, og kan være med til at afspejle dine miljømæssige værdier.

Vi har også skobakker, som er lavet af 60% genbrugsgummi. Resten er af naturgummi. Skobakkerne vejer en smule, så du er sikker på, at de ikke skøjter rundt i entréen. Gummimaterialet gør også, at den er skridsikker. De kan anvendes både udendørs og indendørs og til forskellige formål - fx under hundeskålen så det ikke sviner. De er praktiske med den høje kant, som gør, at mudder og snavs bliver inden på bakken. Du skal ikke være bange for, at du kommer til at træde på kanten. Den går ikke i stykker, som kan være tilfældet, hvis den var lavet af plastik.

Her på siden kan du se vores udvalg af dørmåtter med forskellige motiver. Find den dørmåtte der passer bedst ind i dit hjem og undgå, at snavs og mudder bliver slæbt med ind i huset. Både dørmåtter og skobakker finder du her på siden i forskellige størrelser og med varierende mønstre eller motiver.