Foderhuse

Leder du efter et foderhus med kobbertag til fugle eller måske et foderhus i svensk stil fra Wildlife Garden så tag et kig. Her hos Hokrus Krokus gør vi vores bedste for, at udbyde foderhuse til enhver smag. En af vores bedstsælgende modeller er et foderhus med kobbertag fra Nature Life. Her er der virkelig tale om kvalitet. Foderhuset er lavet af egetræ og til vores sekskantede model medfølger der et metalnet til at holde store fugle ude. Vi sælger selvfølgelig også stativer og andre ophæng til vores foderhuse. Wildlife Garden har med deres foderhus / foderlade i svensk stil også lavet en rigtig bestseller. Foderladen er charmende og opdelt i fire rum til forskellig foder. Tag et kig og find det helt rigtige foderhus til dig.

Aktive filtre

DKK 949,00
DKK 589,00
DKK 589,00
DKK 299,00

Stort udvalg af foderhuse

Her på siden findes et stor udvalg af foderhuse til fugle i mange forskellige modeller, materiale og udseende. Vi fører kendte mærker som Wildlife, Nature Life og Garden Life. Vi har stor fokus på kvaliteten af vores udvalg i foderhuse, så du er garanteret et godt og holdbart produkt. De forskellige foderhuse har naturligvis de korrekte mål for bedst mulig brug samt af bedste kvalitet og materialer. Derudover har vi mange forskellige designs at vælge imellem, som passer til lige netop dit behov.

Det kan være en super god ide at have et foderhus i sin have, da små fugle kan have svært ved at finde mad i passende mængder, specielt i vinterhalvåret. Et overdækket foderhus bevirker at fuglefoderet ikke bliver vådt og dermed skal kasseres. Der kan kommes forskellige typer fuglefoder i foderhusene alt efter type og model. Nogle huse egner sig til løse fuglefrø og kerner, hvor andre er bedre til foderkugler og nogle tredje til foder-masser. Nogle af modellerne er sågar delt op, så det er muligt at fylde op med forskelligt foder og nødder. Udover at det tilfører rigtig meget hygge til haven med et foderhus og en masse småfugle, vil det også betyde at man redder livet på mange af fuglene. I vinterhalvåret hvor der kan være meget koldt og hård frost, kan fuglene nemlig ikke få nok mad, og har derfor brug for de proteinrige fuglefrø samt den gode fedt fra for eksempel majsebolde og nødder. Fodrer man fuglene regelmæssigt vil man samtidig opleve, at flere og flere fugle vil komme til og er man heldig kan der komme mere sjældne fuglearter i haven som faste madgæster.

Forskellige typer af foderhuse

Vi sælger både åbne og lukkede foderhuse. Der kan også vælges varianter med forskellige typer tag som tagpap og kobber. Mange af vores foderhuse er lavet i materialet egetræ, som er super holdbart i vind og vejr. De flotte foderhuse fra Wildlife ligner små mini kopier af rigtige huse, og giver derfor en super hyggelig atmosfære og stemning i haven.

Det er også muligt at tilkøbe et net, der forhindrer de store rovfugle i, at spise al foderet og skræmme de små fugle væk.

Alternativer

Når det kommer til fodring af fugle i haven, så er der mange forskellige måder du kan placere foderet på - med et enkelt foderbræt kan du sikre fuglene fra f.eks. ræve eller katte, så de sikkert kan spise i din have. Her på siden findes en stort og flot udvalg af mange typer foderbrætter og vi sidder altid klar til at besvare spørgsmål, og hjælpe dig med at finde den type foderbræt der egner sig bedst til dig og din haves fugle!