Hængestole

Aktive filtre

Stort udvalg af hængestole

Er du på udkig efter en komfortabel og anderledes måde at slappe af på? Så er du kommet til det helt rette sted. Med en hængestol fra Hokus Krokus er du garanteret en alsidig og yderst behagelig måde at sidde på. Hos os finder du udelukkende kvalitets hængestole fra hæderkronede La Siesta, som er én af verdens førende producent af hængestole.

Husstandens yndlings siddeplads

En hængestol bliver hurtigt hjemmets foretrukne siddeplads. Det skyldes, den simpelthen er det ultimative afslapningssted, hvor man virkelig kan stresse af efter en måske hektisk skole- eller arbejdsdag. Ligeledes er en hængestol det oplagte sted at fordybe sig i noget. Det kunne være alt fra at læse i en spændende bog, læse lektier eller forberede sig til andre vigtige ting. Derfor kommer det nok ikke bag på mange, at en hængestol hurtigt bliver populær på hjemmefronten; og det gælder for både børn, unge og voksne.

Derudover elsker os mennesker generelt at sidde - eller ligge - i en svævende og let vuggende tilstand, da det minder os om dengang, vi lå som et foster inde i vores mors mave. Det er mere eller mindre den selvsamme trygge fornemmelse, man får, når man sidder i en hængestol, og derfor elsker vi at sidde dér trygt i hængestolen og slappe af.

Kvalitets hængestole

Hos Hokus Krokus finder du markedets smukkeste og mest robuste hængestole. Nogle af vores hængestole er lavet af polypropylen - og altså ikke bomuld - og derfor kan de tåle at stå udendørs hele sommeren, da regn, rusk og dug ikke ødelægger stoffet. Sådan en hængestol er vores La Siesta Sonrisa Mandarine, som er en meget vejrbestandig hængestol. Denne hængestol til haven er yderligere kendetegnet ved at have en roterende ophængshvirvel, hvorfor snore ikke vikles ind i hinanden, hvis man roterer på den.

Ydermere har vi også mange billige hængestole lavet i 100% bomuld, som vores nye La Siesta Orquídea Jungle er et perfekt eksempel på. Denne hængestol er lavet i flotte grønne og gullige nuancer, hvor farverne for mange nok minder om en frodig sydamerikansk jungle. Fællesnævneren for alle vores hængestole i bomuld er, at de ikke har godt af at stå udendørs, hvis det regner, eller hvis duggen falder; men de kan selvfølgelig stadig anvendes udenfor, når vejret er godt. Selve stoffet på La Siesta Orquídea Jungle kan vaskes med et skåneprogram på 30 grader.

Hos Hokus Krokus har vi et bredt udvalg af hængestole fra La Siesta, som du kan læse yderligere om ved at klikke på hvert produkt.