Træfugle

Her finder du et komplet udvalg af træfugle fra svenske Wildlife Garden. DecoBird hedder serien af træfugle som alle er snittet i hånden i lindetræ og efterfølgende håndmalet med miljøvenlige farver. Træfuglene er meget naturtro og kan bruges som dekoration, men også i undervisningsøjemed. Nogle af de mest populære træfugle er musvit, blåmejse og solsort, men der er et bredt udvalg. DecoBird serien udvides løbende med nye fuglearter, og der findes desuden en række andre håndsnittede trædyr fra Wildlife Garden bl.a. egern og pindsvin - dem kan du se under dekorationsdyr. Under dekorationsdyr finder du ligeledes en ny serie af fugle i støbejern. Alle fuglene leveres i en fin gaveæske.

Aktive filtre

DKK 199,00
DKK 729,00

Træfugle som pynt til haven

Søger du havefigurer, som skal være en del af naturen og havens liv, så er en træfugl fra Wildlife Garden et oplagt valg modsat fx en havenisse. Der findes andre fugle i træ, men det, der skiller sig ud ved netop disse fugle, er, at de ikke kun ligner kunst men også ser livlige ud. Fuglene er designet i samarbejde med ornitologer, dvs. fugleeksperter, hvilket betyder, at fuglene ligner dem, du ser i naturen. En pynte træfugl giver et elegant og livligt udtryk til din indretning af have. Wildlife Gardens fine kollektion af fugle i træ, har virkelig formået at kombinere æstetik, design og miljø, så det hele går op i en højere enhed, og beriger din udsmykning af haven på mange forskellige måder.

Fuglene er i god kvalitet, og ornitologerne har lagt vægt på, at der skal anvendes miljøvenligt maling til at male fuglene og alle andre af Wildlife Gardens produkter med. Wildlife Garden ønsker at skabe en have med liv i, og det, at de er så tætte med naturen, betyder, at de ønsker at passe på den. De tænker derfor meget over samt vælger deres materialer ud fra, hvilken betydning det har for naturen og miljøet.

Træfugle og dyrefigurer til boligen

Vores sortiment af flotte og livlige træfugle kan også snildt anvendes til indretning af din bolig. Fuglene kan f.eks. placeres på hylder i potter eller hænge ned fra loftet i en snor - det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du vil indrette din bolig. Udover vores udvalg af fuglefigurer i træ, så har vi mange andre dyrefigurer i forskellige afskygninger. I vores sortiment af dyrefigurer finder du blandt andet kaniner, mus, frøer, egern, pindsvin m.fl., som ligeledes er snittet i hånden af miljøvenligt materiale.

Stort udvalg af fugle i træ

På Hokus Krokus har vi et stort udvalg af fugle i træ, som kan anvendes til pynt i enten haven eller hjemmet. Vi har mange fuglefigurer inden for de mest populære racer, herunder gærdesmutte, solsort, skovspurv, spætmejse og mange andre flotte fugle. Vores træfugle fås i alle størrelser og priser, men uden at du behøver og gå på kompromis med kvaliteten, for alle fuglene er som sagt snittet i hånden og udarbejdet af miljøvenligt kvalitetsmateriale.