Wildlife Garden træfugl - blåmejse

P204X

Ny vare

Blåmejse dekorationsfuglen er en virkelighedtro håndlavet træfugl. Med dens blå hoved og gule mave er blåmejsen en af de mest velkendte fugle. Den er lille og sød og en trofast gæst når der fodres - samt som ynglefugl i haven.

Wildlife Gardens serie af dekorationsfugle består af en række af de mest populære fugle, der med stor dygtighed er skåret ud af lindetræ.

Serien udvides hele tiden og nye livagtige fuglearter tilføjes. Hver fugl kommer med et fint lille hæfte, der fortæller om den art, du har købt. Fuglen kommer i en fin gaveæske.

28 Varer

rating Se 5 anmeldelser
Gns. vurdering: 5/5 - Anmeldelser: 5

145,00 DKK

Produkt information

Materiale Lindetræ malet med miljøvenlige farver
Medfølger Lille hæfte med information om fuglearten
Størrelse 1:1 - samme størrelse som dyret har i virkeligheden
Producent Wildlife Garden, Sverige
Serie DecoBird

Produktanmeldelser

rating Naturen ind i stuen!
Søren K. d. 12-04-2021 Jeg har en meget stor have med et rigt fugleliv. Den lille blåmejse er med sin farvepragt blandt favoritterne. Nu pynter den også i min stue - ikke som udstoppet - men som et flot lille stykke trækunst. Der er flere fugle på ønskesedlen.
rating Super flot og meget realistisk
Rasmus N. d. 20-03-2021 Den er super flot og det et rigtig flot og gennemført håndarbejde.
Jeg skal ihvertfald købe nogle flere fugle, kan varmt anbefales.
rating Flotte fugle
Vagn S. d. 23-02-2021 Alt ok
rating Kæmpe hit
aja c. d. 05-01-2021 Min søn ønskede sig udstoppede dyr, men denne flotte snittede træfugl gjorde lige så stor lykke, og er lettere at holde ren og fin. Han ønsker sig mange flere.
rating blåmejse
Dennis O. d. 23-01-2020 Yderst tilfreds med alle fuglene. Det er utroligt med alle de fine detaljer som den enkelte fugl har.