Plantevægge

Bor du i byen og drømmer du om en frodig have på din altan eller har du bare lyst til at gøre dine terrasse eller baggård endnu grønnere ved at tænke i højder - så er en plantevæg noget for dig! En plantevæg kan også bruges indendørs og være et unikt indslag i dit hjem. Vi har valgt at have Minigarden Vertical og Minigarden Corner i vores sortiment, da en plantevæg fra de er udviklet af gartnere med tanke på planternes trivsel. En plantevæg fra Minigarden fås i flere forskellige farver og modeller f.eks. Vertical og Corner. Vi har desuden vægkrukker fra VertiPlants til indendørs brug.

Aktive filtre

DKK 395,00
DKK 395,00

Plantevægge til bade udendørs og indendørs

På Hokuskrokus finder du plantevægge, som kan hænges op både udendørs og indendørs. Selvom du måske ikke har så meget plads til rådighed i haven, køkkenhaven eller i hjemmet, så kan en lodret plantevæg forvandle dit rækværk, facade eller kedelige væg om til grønt liv. I en plantevæg kan du blandt andet gro frodige blomster, lækre krydderurter eller andre haveafgrøder. En plantevæg der hænger indendørs har udover sin pynte egenskab en række funktionelle fordele. Planterne indenfor er nemlig med til at øge luftfugtigheden og reducere støj i lokalet.

Plantevægge til altanen

Savner du også lidt grønt på din altan? En plantevæg er den ideelle løsning til dig, som har begrænset plads, men stadig ønsker en oase af grønt liv. En plantevæg kan nemlig hænge lodret, og du har derfor mulighed for at udnytte væggene ind til naboens altan. Du udnytter derfor din altanplads optimalt, samtidig med at du skærmer af for kedelige vægge og ikke mindst den irriterende nabo.

Enkelt vægkrukke og større moduler

I vores sortiment kan du finde enkelte vægkrukker eller plantevægge med plads til 3, 9 eller 25 krukker.
Væggene kan udbygges, så hvis du i første omgang kun ønsker en mindre væg med 3 rækker, så kan du altid udvide senere hen. Går du all-in på køkkenhaven, kan du købe Minigardens lodrette vægkøkken, hvor du kan få plads til alt hvad der hører til en køkkenhave.

Plantevægge fra Minigarden

I vores udvalg finder du smarte plantevægge fra Minigarden, som har et praktisk modulsystem, der er udviklet af gartnere. Modulsystemet fungerer ligesom byggeklodser, og giver dine planter optimale vækstvilkår, så du nemt kan skabe din egen grønne oase af krydderurter, blomster eller andre planter.
Minigarden har også udviklet et drypvandingssæt til deres moduler, som passer helt op til 9 lodrette moduler med 3 planter hver. Drypvandingssættet fra Minigarden kan let kobles på en vandhane udendørs såvel som indendørs.

Dyrk jordbær på din altan

Mulighederne med plantevægge er uendelige – du kan fx dyrke dit helt eget jordbærbed i en plantevæg, også selvom du kun har en altan. Når du dyrker dine egne frugter eller grøntsager, så undgår du unødvendig kemi. En plantevæg er derfor en god løsning til dig, der går op i økologi, velvære og miljøet.