Minigarden Vertical køkkenhave - sort

P629X

Ny vare

Nu kan du nemt få planterne op i højden hvilket er optimalt hvis du ønsker mange planter på lidt plads, fx på en altan eller til mange slags krydderurter i køkkenet. Det er også godt for ryggen at få planterne op i en god arbejdshøjde.

Minigarden Vertical er formentlig det bedste system til plantevægge på markedet. Minigarden Vertical plantevæggene er et modulopbygget system hvor man enten kan nøjes med et enkelt modul eller udvide i det uendelige og eksempelvis bygge en hel væg op - se billederne for inspiration. Til Minigarden Vertical køkkenhave systemet medfølger endvidere et semi-automatisk vandingssystem.

Plantevæggen kan enten stilles på et plant underlag, fx gulv eller hylde, eller den kan monteres på et vægbeslag (købes særskilt). Plantevæggen er udført i solid plastik med lang holdbarhed og er godkendt til fødevarer. Minigarden Vertical kan benyttes såvel ude som inde - eller begge dele da den er nem at flytte rundt efter årstiden.

Plantevæggen er udviklet af gartnere og modsat mange andre systemer, er der her taget udgangspunkt i hvad der er bedst for planterne. Hver plante har rigeligt jord og godt dræn. Der er god luftcirkulation omkring rødderne og Minigarden Vertical er designet så der er minimal fordampning af vand.

Kassen består af drypbakke samt 8 moduler med plads til hver 3 planter - dvs. plads til 24 planter i alt. Desuden medfølger vandingssystem som normalt ellers er tilbehør.

Vi anbefaler meget at du ser denne præsentationsvideo

Se også det øvrige udvalg og tilbehør fra Minigarden

6 Varer

1 599,00 DKK

Produkt information

Udvidet garanti 3 års garanti fra producenten
Materiale Vejrbestandig, UV-beskyttet og plastik godkendt til fødevarer. Frostsikker ned til -20 grader.
Montering Stilles på fast underlag som fx gulv, bord eller hylde. Kan desuden hænges op på vægbeslag (købes særskilt, se tilbehør).
Højde 147 cm
Bredde 64,6 cm
Dybde 19 cm
Vægt 9,9 kg
Indpakning Papæske
Producent Minigarden, Portugal

Tilbehør