Wildlife World grønt fuglebad i keramik

P1012X

Ny vare

Her har du det mest populære fuglebad fra engelske Wildlife World - og ikke uden grund. Et rigtig fint glaseret keramik fuglebad med både enkelt og naturligt design som passer ind de fleste haver.

Fuglebadet har et design med flere niveauer som både tjener et æstetisk formål, men som også er til gavn for fuglene så de står godt fast uanset hvor meget vand der er i fuglebadet.

Rundt langs kanten er der indgraveret et citat af poeten William Blake: “To see a world in a grain of sand. And heaven in a wild flower. Hold infinity in the palm of your hand. And eternity in an hour.”

Der medfølger 3 små keramik fødder som kan benyttes hvis det ønskes. De hæver fuglebadet nogle centimeter fra jorden og er således en ekstra beskyttelse mod frost.

Se videopræsentation

Ønsker du at hæve fuglebadet højere op, kan der bestilles en tilhørende piedestal.

22 Varer

rating Se 16 anmeldelser
Gns. vurdering: 5/5 - Anmeldelser: 16

329,00 DKK

Produkt information

Materiale Frostbestandig keramik
Højde 5,5 cm
Diameter 34 cm
Vægt 2,8 kg
Indpakning Papæske
Producent Wildlife World, England

Produktanmeldelser

rating Fuglebad
Tove B. d. 11-07-2018 Superflot. Passer godt i naturen i sommerhuset.
rating Fuglebad i keramik
Jørgen P. d. 21-06-2018 Fantastisk hurtig levering og et smukt fuglebad - så kan kun anbefales.
rating Dekorativt fuglebad
Jeanett s. d. 18-06-2018 Fint og dekorativt lille fuglebad. Falder fint ind i naturen. Fuglene er glade for det og nyder adgang til både drikkevand og til et forfriskende bad.
rating Flot
Lene Vestergård A. d. 17-06-2018 Ganske flot, dog mindre end forventet. Fødderne står lidt usikkert, da de ikke sidder fast på selve fadet. Men super flot og vi er glade for den.
rating Et smukt fuglebad fra Wildlife World
Robert G. d. 07-06-2018 Jeg kan paa det varmeste anbefale dette fuglebad i.keramik, som paa naturlig vis falder i eet med naturen. Dog skal man vaere opmaerksom paa, at selve 'badet' skal limes fast til soklen, for en sikkerheds skyld. Eet af de smukkeste fuglebade jeg nogensinde har set.
rating Flot
marianne n. d. 28-05-2018 Super
rating Smukt
Eva H. d. 22-05-2018 Smukt fuglebad - mindre end jeg havde forventet men det ok. Glad for noget der ikke ligner tilbehør på en kirkegård
rating fuglebad
susanne p. d. 18-05-2018 både fuglene, og jeg er glad for det dekorative fuglebad.
rating Flot og anderledes fuglebad
Agnethe A. d. 17-05-2018 Er meget tilfreds med fuglebadet. Er anderledes og pynter fint i haven.
rating Flot fuglebad
Heine B. d. 14-05-2018 Igen igen hurtig og effektiv levering. Et virkelig flot produkt. Kan kun anbefales.
rating Fint fuglebad
Helene G. d. 09-05-2018 Nu venter jeg bare på at fuglene indtager fadet, det ser fint ud i blomsterbedet. Handelen forløb uden problemer
rating Smukt og nyttigt
Birgitte P. d. 29-04-2018 Jeg har købt dette smukke fuglebad, som både havens fugle og jeg selv nyder godt af. Som bonus har jeg fundet ud af, at også bierne kommer hertil. Det er et flot fuglebad, som jeg varmt kan anbefale andre at købe. Jeg har købt en fod til, så det har fået højde.
rating smukt fuglebad
Karin L. d. 25-04-2018 Vi købte et smukt keramisk fuglebad, klæder haven så fint.
rating Rigtig lækker fuglebad
Hans-Henrik S. d. 24-04-2018 Samtidig vil jeg sige at det er et utroligt flot udvalg der er på hjemmesiden, super hurtig levering.
rating Smukt fuglebad
Lotte Denckert A. d. 24-04-2018 Et flot fuglebad i god kvalitet, har stået ude hele vinteren med vand og is i uden at går stykker. Smuk farve, flot kvalitet.
rating Dejligt produkt
Alice K. d. 24-04-2018 Rigtig godt fuglebad som lever op til forventningerne. Er nemt at vedligeholde og "vores" fugle er glad for den. :-) Det står ikke helt stabilt i vind, men til gengæld er det brugbart at kunne flytte det efter behov. Flot design.
  


Tilbehør