Vindspil

Aktive filtre

Vindspil

Hos Hokus Krokus finder du et bredt og fantastisk udvalg af vindspil fra Woodstock Chimes. Woodstock Chimes ligger i staten New York og er verdens førende inden for vindspil. Kvaliteten af vindspillene er helt i top. Der er lagt stor vægt på, at lyden, der kommer fra vindspillene, skal være den bedste, og vindspillene er derfor stemt som andre instrumenter. Dermed er du altid sikker på at høre nogle behagelige toner, uanset hvilken retning vinden kommer fra. Vindspillerner er lavet i specielt udvalgt metal, som giver de fantastiske og forførende toner.

Stort udvalg af vindspil

Der er mange forskellige designs og farver, og hvert vindspil har sit eget udtryk. Hver type vindspil kommer med sit unikke smykke og detaljer, som hver især repræsenterer noget helt særligt fx. yoga, meditation, de syv chakra, paradis og de forskellige planeter herunder bl.a. Mars, Pluto og Jorden.
Lyden af et vindspil ved en let brise kan virke helt fortryllende. Det kan få en til at stoppe op for en kort stund, glemme hverdagen og dens problemer og give sig hen til lyden af de forførende toner.

Med en vindklokke, som nogle også kalder dem, vil du opleve en ro. I harmoni med træernes grene, der bevæger sig i vinden, giver vindklokken noget ekstra. Udover at vindklokkerne giver en næsten meditativ og harmonisk stemning med deres afslappende spil i haven, er de på samme tid en dekorativ udsmykning til din have.

Vindspil giver god energi

Det siges, at vindspillene er med til at frembringe og forstærke din opfattelse af chi samt naturen, som omgiver dig. Dette er med til at bringe positiv energi med ind i dit liv. Det er Chi’s positive tilstrømning af energi, der er med til at booste energierne for lykke, glæde og et godt helbred.
Lyden af de beroligende toner fra vinspillet kan også være med til at svække de negative chi-energier som disharmoni.
Vindspillene fra Woodstock Chimes’ gode kvalitet gør, at de kan klare sig i alt slags vejr - de er både til udendørs og indendørs brug. Du skal blot smøre den med lidt olie engang imellem.

Ovenover kan du se vores store udvalg af vindspil til haven, altanen eller til der, hvor du kunne tænke dig et vindspil. Woodstock Chimes sælger vindspil til rimelige priser men går som sagt ikke på kompromis med kvaliteten. Med et vindspil fra Woodstock Chimes får du et fantastisk lille men fortryllende instrument, som spiller af sig selv i vindens sus.