Minigarden Vertical køkkenhave - hvid
search
  • Minigarden Vertical køkkenhave - hvid
  • Minigarden Vertical køkkenhave - hvid
  • Minigarden Vertical køkkenhave - hvid
  • Minigarden Vertical køkkenhave - hvid
  • Minigarden Vertical køkkenhave - hvid
  • Minigarden Vertical køkkenhave - hvid

Minigarden Vertical køkkenhave - hvid

DKK 1.599,00
(5/5) out of 2 total ratings
Read the reviews

Nu kan du nemt få planterne op i højden hvilket er optimalt hvis du ønsker mange planter på lidt plads, fx på en altan eller til mange slags krydderurter i køkkenet. Det er også godt for ryggen at få planterne op i en god arbejdshøjde.

Minigarden Vertical er formentlig det bedste system til plantevægge på markedet. Minigarden Vertical plantevæggene er et modulopbygget system hvor man enten kan nøjes med et enkelt modul eller udvide i det uendelige og eksempelvis bygge en hel væg op - se billederne for inspiration. Til Minigarden Vertical køkkenhave systemet medfølger endvidere et semi-automatisk vandingssystem.

Plantevæggen kan enten stilles på et plant underlag, fx gulv eller hylde, eller den kan monteres på 2 stk. vægbeslag (købes særskilt). Plantevæggen er udført i solid plastik med lang holdbarhed og er godkendt til fødevarer. Minigarden Vertical kan benyttes såvel ude som inde - eller begge dele da den er nem at flytte rundt efter årstiden.

Plantevæggen er udviklet af gartnere og modsat mange andre systemer, er der her taget udgangspunkt i hvad der er bedst for planterne. Hver plante har rigeligt jord og godt dræn. Der er god luftcirkulation omkring rødderne og Minigarden Vertical er designet så der er minimal fordampning af vand.

Kassen består af drypbakke samt 8 moduler med plads til hver 3 planter - dvs. plads til 24 planter i alt. Desuden medfølger vandingssystem som normalt ellers er tilbehør.

Vi anbefaler meget at du ser denne præsentationsvideo

Se også det øvrige udvalg og tilbehør fra Minigarden

Antal
På eget lager - hurtig levering!

P628X

Produktinformation

Udvidet garanti
3 års garanti fra producenten
Materiale
Vejrbestandig, UV-beskyttet og plastik godkendt til fødevarer. Frostsikker ned til -20 grader.
Montering
Stilles på fast underlag som fx gulv, bord eller hylde. Kan desuden hænges op på vægbeslag (købes særskilt, se tilbehør).
Højde
147 cm
Bredde
64,6 cm
Dybde
19 cm
Vægt
9,9 kg
Indpakning
Papæske
Producent
Minigarden, Portugal
Ny

Du vil eventuelt også synes om