Hug Rug øko dørmåtte, 65x85 - Høne

P1575X

Ny vare

Hug Rug er miljøvenlige dørmåtter i god kvalitet. Dørmåtterne produceres i England og er fremstillet 100% af genbrugsmaterialer. Med deres unikke designs er de både en praktisk og flot tilføjelse til dit hjem.

På oversiden har måtterne en særlig kombination af 90% bomuld og 10% mikrofiber der optager 95% af støv, snavs og mudder. Bomulden stammer fra overskudsstof fra tekstilproduktion, og mikrofiberen fra genanvendte plastikflasker.

På undersiden har dørmåtterne en solid, skridsikker og vandtæt gummibelægning. Gummiet er fremstillet af genanvendte bildæk.

Hug Rug måtterne kan maskinvaskes ved 30 grader - mindste centrifugering anbefales. Bør lufttørres.

En helt igennem bæredygtig dørmåtte, og Hug Rug har til dato bl.a. genanvendt over 8 millioner t-shirts og 200.000 bildæk.

Måler 65 x 85 cm.

5 Varer

rating Se anmeldelse
Gns. vurdering: 5/5 - Anmeldelser: 1

499,00 DKK

Produkt information

Materiale Top: 90% genanvendt bomuld, 10% genanvendt mikrofiber. Bund: Gummi fra brugte bildæk. Økologisk farve.
Rengøring Kan maskinvaskes ved 30 grader med mildt rengøringsmiddel. Lav eller ingen centrifugering anbefales. Lufttørres.
Højde 65 cm
Bredde 85 cm
Tykkelse Ca. 8 mm
Producent Hug Rug, England
Serie Eco Genics

Produktanmeldelser

rating Cute
Tine E. d. 12-04-2021 Lige at blive i godt humør af den høne. Superlækker kvalitet, skønne farver. Har brugt den som bademåtte i påsketiden. Blød og behagelig at stå på. Og rart at vide, at den er lavet af genbrugsmaterialer.
Nu gør den gavn ved terrassedøren, hvor vores labrador har fundet et blødt spot.