Tilbud! Garland minidrivhus med varme - 7 bakker Forstør

Garland minidrivhus med varme - 7 bakker

P1038X

Ny vare

Minidrivhus med indbygget varmeelement fra engelske Garland. 'Super 7' kalder producenten dette minidrivhus som ubetinget er blandt de bedste der findes - og det er således ikke uden grund at det får fremragende anmeldelser alle steder.

Med målene 76 x 18,5 cm er det specielt designet til at passe i en vindueskarm. 

Det består af en bund der er nedsænket i midten således at den kan opsamle overskydende vand, og i bunden er der også indbygget et varmeelement som hæver jordtemperaturen ca. 8 grader.

Ovenpå bunden er der hele 7 individuelle dyrkningsbakker med gennemsigtige plastiklåg der har justerbare ventilationsåbninger i toppen. Således kan du nemt og effektivt spire adskillige forskellige planter samtidig, uden at det bliver blandet sammen.

Minidrivhuset bruger 13 watt når varmen er tændt.

25 Varer

rating Se 3 anmeldelser
Gns. vurdering: 5/5 - Anmeldelser: 3

299,00 DKK

-70,00 DKK

369,00 DKK

Produkt information

Højde 15 cm
Dybde 18,5 cm
Længde 76 cm
Strømforbrug 13 watt
Indpakning Brun papkasse
Producent Garland Products, England
Producent varenavn Super 7

Produktanmeldelser

rating Praktiskt og spændende
Elin p. d. 28-04-2018 Jeg har store forventninger til Garland Minidrivhus. Jeg synes, det er smart, at jeg på en lille plads kan så 7 forskellige planter t haven. Kom lidt sent igang, men det er lyst og den indbyggede varme skulle hjælpe det hele i gang. Jeg synes faktisk, det er ret spændende, hvordan det går
rating Minidrivhus med varme
Rose Maria W. d. 27-04-2018 Jeg har efterhånden en del års erfaring med planteliv og blev derfor både glad og tilfreds da mine frø allerede tittede frem to dage efter jeg havde sået dem i de små bakker, der følger med produktet :)
rating Minidrivhus
Birthe C. d. 24-04-2018 Virker rigtig fint og er perfekt til forspiring i vindueskarmen.