Wildlife Garden fuglehus/foderautomat - blå

P171X

Ny vare

Denne hytte fra svenske Wildlife Garden er både et fuglehus og et foderbræt som nemt kan ændres ved slutningen af sæsonen. Om foråret fungerer som som et trygt sted når fuglene yngler. Om efteråret kan den meget let ændres til et foderbræt.

Som fuglehus er denne hytte tilpasset spurve og mejser. Den er udviklet i samarbejde med ornitologer og har væsentlige detaljer såsom klatre udskæringer op til udgangshullet - vitalt for de små unger når de skal ud og afprøve deres vinger.

Når du skal fodre fuglene, er det vigtigt at fuglene ikke kan sidde i maden. Sygdomme spredes let på åbne foderbræt. I denne hytte er foderet beskyttet fra skidt, regn og sne, og fuglene sidder på pinde og spiser. Pindene kan i øvrigt skubbes ind så kun små fugle kan sidde der.

3 Varer

rating Se 3 anmeldelser
Gns. vurdering: 5/5 - Anmeldelser: 3

449,00 DKK

Produkt information

Materiale Massivt træ fra bæredygtig skovdrift, miljøvenlige farver
Medfølger Vægbeslag og skruer
Montering Hænges op eller monteres på stolpe/stativ/svingarm - se tilbehør herunder
Rengøring Taget kan løftes af
Hulstørrelse 28 mm - passer bl.a. til blåmejse, sortmejse, sumpmejse, topmejse og fyrremejse
Størrelse 184 x 194 x 247 mm
Vægt 1 kg
Indpakning Flot, brun papæske med åbning foran - meget velegnet som gave
Producent Wildlife Garden, Sverige

Produktanmeldelser

rating Wildlife Garden fuglehus
Dorte E. d. 08-04-2022 Har 7 af disse fantastiske små fuglehuse, meget fin kvalitet og solid ophæng. Lige nu er der blåmejser der flytter ind.
rating Lækkert og sødt
Anders K. d. 25-08-2019 Kan både bruges som fuglehus eller som foder bræt, dog ikke samtidig, det er da rart. Den kan også have lidt foder i sig selv om det er i fuglehus opsætningen, men ikke meget og det kan ikke skiftes.
rating Lækkert fuglehus
Christoffer D. d. 25-04-2019 Kvaliteten af dette fuglehus er helt i top. Man skal være bevidst om, at det er nemmest at hænge huset op på en helt lige flade, så hvis dit træ krummer lidt, skal du have hjælp af et stykke stabiliserende materiale. En fyldestgørende anmeldelse er måske lidt mere berettiget efter en hård vinter - jeg har kun haft fuglehuset i ganske kort tid.


Tilbehør