Nedsat pris! Burgon & Ball løgsætter Forstør

Burgon & Ball løgsætter

P713X

Ny vare

Løgsætteren, eller løglæggeren, gør det nemt at sætte mange løg i bede. Denne løgsætter er i en helt anden kvalitet end de billige modeller der fås mange steder.

Bemærk at en håndholdt løgsætter er mest velegnet til bede med bar jord, skal du sætte løg i eksempelvis en græsplæne anbefaler vi en fodbetjent model.

Burgon & Ball er et af verdens mest anerkendte mærker indenfor haveredskaber. De blev grundlagt i 1730 og har derfor en enorm ekspertise inden for stål. På overfladen ser det meste rustfri stål ens ud, men på billige haveredskaber vil du hurtigt opleve at det bøjer eller knækker.

Med Burgon & Balls haveredskaber er du sikker på kvaliteten. Derfor kommer de også med livstidsgaranti mod produktionsfejl - og denne serie er anbefalet af det kongelige engelske haveselskab, en anbefaling som kun de bedste kan opnå.

Se hele udvalget fra Burgon & Ball

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

rating Se anmeldelse
Gns. vurdering: 5/5 - Anmeldelser: 1

197,10 DKK

-10%

219,00 DKK

Produkt information

Udvidet garanti Livstidsgaranti - 75 år - fra producenten mod produktionsfejl (visse produkter har stadig et mærke hvor der står 10 år, men garantien er blevet udvidet)
Materiale FSC-mærket asketræ og rustfrit stål
Diameter 6 cm
Længde 27,5 cm
Vægt 500 gram
Producent Burgon and Ball, England

Produktanmeldelser

rating Kvalitetsløgsætter
Stine Lucia S. d. 24-04-2019 God og solid løgsætter, som jeg glæder mig til at bruge til efteråret, når der skal sættes nye tulipanløg.