Burgon & Ball plantegaffel

P688X

Ny vare

Plantegaffel fra engelske Burgon & Ball. Plantegaflen er et universalredskab i haven og kan bla. bruges til lugning og til at løsne jord.

Plantegaflen er udført i asketræ og rustfrit stål af høj kvalitet og har en snor i læder til ophæng.

Burgon & Ball er et af verdens mest anerkendte mærker indenfor haveredskaber. De blev grundlagt i 1730 og har derfor en enorm ekspertise inden for stål. På overfladen ser det meste rustfri stål ens ud, men på billige haveredskaber vil du hurtigt opleve at det bøjer eller knækker.

Med Burgon & Balls haveredskaber er du sikker på kvaliteten. Derfor kommer de også med livstids garanti mod produktionsfejl - og denne serie er anbefalet af det kongelige engelske haveselskab, en anbefaling som kun de bedste kan opnå.

Se hele udvalget af Burgon & Ball haveredskaber

11 Varer

rating Se 3 anmeldelser
Gns. vurdering: 5/5 - Anmeldelser: 3

149,00 DKK

Produkt information

Udvidet garanti Livstidsgaranti - 75 år - fra producenten mod produktionsfejl (visse produkter har stadig et mærke hvor der står 10 år, men garantien er blevet udvidet)
Materiale FSC-mærket asketræ, rustfri stål og snor i læder
Bredde 8 cm (bredeste punkt på hovedet)
Længde 30,5 cm
Vægt Ca. 220 gram
Producent Burgon and Ball, England
Serie Endorsed by Royal Horticultural Society (anbefalet af det kongelige engelske haveselskab)

Produktanmeldelser

rating Lækkert haveredskab
Jeanne A. d. 04-05-2019 Jeg er efterhånden ved at have en fin samling af haveredskaber - primært fra Burgon and Ball. De er selvfølgelig herligt funktionelle, men er samtidig meget lækre.
rating lækker gaffel
Beth W. d. 24-05-2018 Og den bukker ikke sammen midt i arbejdet, skønt!
rating God plante gaffel.
Knud Erik M. d. 24-04-2018 Det er nok det bedste redskab til haven. Er supper god til små bede og krukker. Kan vamt anbefales.