Burgon & Ball Weed Slice lugejern

P934X

Ny vare

Nyskabende og prisvindende lugejern fra engelske Burgon & Ball. Weed Slice hedder lugejernet og er hurtigt blevet et af de mest populære haveredskaber i England. Lugejernet har vundet adskillige priser på udstillinger og i havemagasiner.

Skaftet er udført i FSC-mærket asketræ og hovedet er udført i kulfiber stål. Kulfiber stål er en ekstra stærk type stål der gør at bladet forbliver skarpt i lang tid.

Netop hovedets udformning er det der gør Weed Slice så meget anderledes. Det er smalt og skarpt så man med lethed kan skære ukrudtet over uden at man får rodet op i al jorden.

Weed Slice lugejernet er velegnet både til bede og til grusbelægninger.

Engelske Burgon & Ball har produceret haveredskaber siden 1730 og er et af de mest anerkendte mærker i verden.

Se videopræsentation af Weed Slice

Se hele udvalget af Burgon & Ball haveredskaber

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

rating Se 11 anmeldelser
Gns. vurdering: 5/5 - Anmeldelser: 11

469,00 DKK

Produkt information

Materiale Skaft i FSC-mærket ask, hoved i kulfiber stål
Bredde 10 cm (hovedet)
Længde 148 cm i alt
Vægt 0,6 kg
Producent Burgon and Ball, England

Produktanmeldelser

rating Super God til mine stenmelsstier
Inge Kirstine H. d. 06-03-2022 Kan kun anbefales
rating Smart
Sophie Amalie L. d. 26-02-2021 Kom forsvarligt pakket ind, og den fungerer fint i bedene og selv i granitskærverne i indkørslen. Dog er jeg i tvivl om hvor meget granitskærverne slider klingen, men den har fungeret indtil nu.
rating Perfekt til lugning
Simon R. d. 16-02-2021 Lover hvad den holder; vi havde samtidig varen efter en enkelt dag
rating Suber
Jørgen J. d. 04-09-2020 Godt vær tøj
rating Fantastisk lugejern
Hanne B. d. 08-07-2020 Det bedste jeg har haft. Købte det på anbefaling af min datter.
rating Fantastisk redskab
Henrik K. d. 10-04-2020 Med dette lugejern er det hurtigt at luge bedene. Den tager rødder på småukrudtet med op. En stor forskel fra mit gamle skuffejern.
rating Burgon & Ball Weed Slice lugejern
Kjeld J. d. 24-03-2020 Nu skriver jeg på vegne af min mand, for det var faktisk mig der havde læst om dette lugejern på jeres hjemmeside og sat det øverst på ønskelisten til min nylige fødselsdag over rynkeudglattende cremer, som ikke virker alligevel.
Der var lyn-hurtig levering, men pga. det iskolde men flotte vejr gik tiden mere med fødselsdagsudflugter medbringende kaffe og kage og selvfølgelig slik og juice til vore tre små børnebørn. Derfor er det først her de sidste par dage, jeg har fået afprøvet lugejernet, og det var skam ikke ringe.
Nu kan jeg endelig komme ind under større buske og træer og få fat i ukrudtet. Ukrudtet har det også med at sno sig om vore roser og det kan godt være utrolig svært at få fat på det. Har ikke fået afprøvet lugejernet i rosenbedet endnu, men jeg er helt sikker på, at lugejernet vil være rigtig god her også. Ukrudtet vil i hvert fald få kamp til stregen fra nu af.
rating Lugejern.
Ninna S. d. 03-02-2020 Har ikke afprøvet produktet endnu, det er en fødselsdagsgave til mig selv d.18/2.
Det har så heller ikke været vejr til det store havearbejde endnu.
Men jeg har været yderst tilfreds med ekspederingen af min bestilling.
rating Burgon og Ball lugejern
Runa g. d. 17-08-2019 Med mine rygproblemer skal havearbejdet udføres med fornuft. Lugejernet har en lille størrelse, er let at håndtere. Det har en skarphed, som gør det let at fjerne det overfladiske ukrudt. Underliggende blomsterløg bliver ikke beskadiget. Et ergonomisk korrekt redskab, som bør anbefales.
rating både og
Tinka D. d. 01-02-2019 metaldelen er god, men træskaftet er dårlig kvalitet, og ergonomisk er det alt for tyndt at holde på.
rating Super
Amalie L. d. 24-04-2018 Tip top - lever op til alle forventninger.