Omnioutil spand - grå, 4 L

P1977X

Ny vare

Omnioutil kvalitets plastikspand fra japanske Hachiman-kasei. Denne udgave har en kapacitet på 4 liter.

Spanden, der har vundet flere designpriser, kan både bruges ude og inde, og er med sit rillede design så stærkt konstrueret at den kan bære 150 kg. Den kan tåle temperaturer fra minus 20 til plus 120 grader.

Derved er Omnioutil spanden velegnet til talrige formål - til haveredskaber, som skammel, til legesager på børneværet, til dyrefoder, som blomsterkrukke og meget, meget mere. 'Omnioutil' betyder også 'anvendelig til alt'.

I hanken har spanden et lille hul hvor du meget praktisk kan sætte en vandslange igennem, således at slanges holdes på plads hvis den skal fyldes med vand.

En funktionel kvalitets spand i et smukt design. 

Fås i flere forskellige størrelser og farver

3 Varer

rating Se 3 anmeldelser
Gns. vurdering: 4/5 - Anmeldelser: 3

159,00 DKK

Produkt information

Materiale Polypropylen (plastik)
Max belastning 150 kg
Højde 175 mm
Diameter 210 mm
Kapacitet 4 liter
Indpakning Leveres uden indpakning
Producent Hachiman-kasei, Japan
Producent varenavn Omnioutil Mini

Produktanmeldelser

rating Super smart
Anna M. d. 15-05-2021 Kvalitetsprodukt, som også er pæn til at stå fremme. Dog skal man være opmærksom på, hvilken størrelse man bestiller, da man ikke skal tro, at 7.5 kg hundefoder kan være i en 8 L spand. Man skal derimod op i en 20 L.
rating Ikke bare en spand - men super lækkert design!
Jeanette O. d. 19-08-2020 Jeg elsker farverne på de tre spande jeg købte. De er robuste og man er ikke i tvivl om kvaliteten. Vi bruger dem både til tøjklemmer og hundemad og de lukker fint tæt. Jeg ønsker mig allerede den helt store der skal bruges til strikketøj og som skammel - og indgå i stuens indretning, for det er designet ABSOLUT lækkert nok til.
Indtil videre står de tre spande og pynter på bordet i vores nye bryggers og de giver et super lækkert pift til det sort/hvide.
rating Pæn opbevaringsmulighed når vi snakker spande
marlene b. d. 04-07-2020 Synes dog at spandene har ændret kvalitet i forhold til tidligere købte. Lågene sidder ikke så tæt som de gamle jeg har, hvilket trækker ned i stjerner.