Burgon & Ball 5 L vandkande - grøn

P2101X

Ny vare

5 liters vandkande fra engelske Burgon & Ball. 

Vandkanden er udført med en elegant og ergonomisk hank der er behagelig at holde, og som samtidig har fuld fleksibilitet i forhold til at sikre en balanceret vægt når der hældes.

Den er udført i galvaniseret stål der efterfølgende har fået en stærk pulverlakering.

Der medfølger et aftageligt brusehoved.

17 Varer

rating Se 4 anmeldelser
Gns. vurdering: 4.5/5 - Anmeldelser: 4

469,00 DKK

Produkt information

Materiale Galvaniseret og pulverlakeret stål
Højde 35 cm
Bredde 15 cm
Længde 63 cm (inklusiv brusehoved)
Kapacitet 5 liter
Producent Burgon and Ball, England

Produktanmeldelser

rating En smuk, robust og funktionel vandkande
Bjarke F. d. 19-04-2021 Vi er rigtigt glade for denne galvaniserede pulverlakerede vandkande. Det er en smuk, robust og funktionel kande som med sin smukke mørkegrønne farve falder godt i et med havens øvrige farver.
Vandkanden er tilpas i størrelsen til vores behov. Den er ikke for tung at bære rundt og giver vand nok til at vi kan nå hele vejen rundt i et af vores små bede på en enkelt fyldning.
Sprederen har messinggevind, som kan skrues af og på og har fin spredning, hvilket er en fordel, hvis man skal sammenligne med billigere plasticvandkander, hvor sprederen ofte sidder mere løst på og falder af. Sidst men ikke mindst er det fine runde håndtag designet til langsom tømning i takt med at kanden tippes nedad. Helt igennem klassisk britisk kvalitet for alle pengene som bare holder sæson efter sæson.
rating Helt som forventet !
vagner n. d. 10-04-2021 Flot vandkande som pynter i haven - sien på kanden var svær at skrue på - formentlig fordi malingen var på gevindet - derfor "kun" 4 stjerner - kanden var fint emballeret - så jeg anbefaler sælger !
rating Super lækker kvalitet
Søren L. d. 04-04-2021 Meget flot vandkande, der udover at være ergonomisk, nærmest også pynter pga. den flotte emaljering. Kan varmt anbefale den.
rating Flot vandkande
Clara S. d. 21-10-2020 Pæn vandkande som ligner billedet.