Wildlife World foderbræt til vindue og ophæng

P1474X

Ny vare

Foderbræt til at montere på vindue, eller hænge op i snor, fra engelske Wildlife World. Foderbrættet er udført i gennemsigtig plexiglas og har 2 sugekopper på bagsiden.

Foderbrættet giver mulighed for at opleve fuglene helt tæt på hvilket giver en helt særlig oplevelse. Det giver samtidig mulighed for at opleve fuglene hvis man eksempelvis bor i lejlighed.

Designmæssigt er foderbrættet inspireret af en dråbe, hvilket udover at være smukt samtidig også er praktisk da der så ikke samler sig skidt, sne o.lign. på toppen.

Hænges nemt op ved at montere det på ruden med de 2 medfølgende sugekopper - husk at rengøre ruden inden montering. Sugekopperne kan også fjernes hvorved det kan hænges på et søm el.lign. i stedet. Kan også hænges op i træ el.lign. med en snor.

Leveres i en lille åben papæske der også gør det velegnet som gave.

Se præsentationsvideo (hvor den er hængt i snor)

19 Varer

rating Se 7 anmeldelser
Gns. vurdering: 4.5/5 - Anmeldelser: 7

189,00 DKK

Produkt information

Materiale Plexiglas
Montering Sættes fast med sugekopper - eller hænges op på søm/skrue
Højde 21,5 cm
Bredde 13 cm
Dybde 12 cm
Vægt 0,34 kg
Indpakning Papæske, velegnet som gave
Producent Wildlife World, England

Produktanmeldelser

rating genialt foderbræt
Jørgen D. d. 28-01-2020 foderbrættet er genialt idet acrylmaterialet gør det muligt at betragte småfuglenes besøg....især hvis man en stor del af dagen opholder sig i sin lænestol lige ved vinduet/ophænget
rating Wildlife foderbræt til vindue
Gert Folsted A. d. 29-01-2019 Havde problemer med at det ikke kunne holde fast på vindue - selv om glasset blev grundig vasket, efter to dag så faldt det af igen - så nu er det blevet monteret på væggen
rating f Fuglebræt.
Eva H. d. 18-11-2018 Et flot og gennemtænkt produkt - helt ok
rating Sugekopper
Bodil F. d. 25-10-2018 Jeg har megen glæde af foderautomaten. Desværre har den øverste sugekop aldrig virket. Har prøvet at rense både rude og sugekop, men det virker ikke. Heldigvis vejer fuglene ikke så meget.
rating fuglerestaurent restaurent
Jan P. d. 25-10-2018 min kone er sengeliggende,og wildlife world foderbræt giver hende en uvurderlig underholdning
rating Sjovt at se fuglene tæt på
Sanne D. d. 02-06-2018 Fuglene lærte hurtig at bruge den
rating Årets bedste investering til fuglene
Bodil F. d. 24-04-2018 Smukt designet foderhus, som har givet mig - og stadig giver mig - mange dejlige oplevelser, da man får fuglene så tæt på. Jeg kunne dog ikke få den øverste sugekop til at virke, men huset bliver siddende.
  


Tilbehør