Wildlife World foderbræt til vindue og ophæng

P1474X

Ny vare

Foderbræt til at montere på vindue, eller hænge op i snor, fra engelske Wildlife World. Foderbrættet er udført i gennemsigtig plexiglas og har 2 sugekopper på bagsiden.

Foderbrættet giver mulighed for at opleve fuglene helt tæt på hvilket giver en helt særlig oplevelse. Det giver samtidig mulighed for at opleve fuglene hvis man eksempelvis bor i lejlighed.

Designmæssigt er foderbrættet inspireret af en dråbe, hvilket udover at være smukt samtidig også er praktisk da der så ikke samler sig skidt, sne o.lign. på toppen.

Hænges nemt op ved at montere det på ruden med de 2 medfølgende sugekopper - husk at rengøre ruden inden montering. Sugekopperne kan også fjernes hvorved det kan hænges på et søm el.lign. i stedet. Kan også hænges op i træ el.lign. med en snor.

Leveres i en lille åben papæske der også gør det velegnet som gave.

Se præsentationsvideo (hvor den er hængt i snor)

27 Varer

rating Se 14 anmeldelser
Gns. vurdering: 4.5/5 - Anmeldelser: 14

189,00 DKK

Produkt information

Materiale Plexiglas
Montering Sættes fast med sugekopper - eller hænges op på søm/skrue
Højde 21,5 cm
Bredde 13 cm
Dybde 12 cm
Vægt 0,34 kg
Indpakning Papæske, velegnet som gave
Producent Wildlife World, England

Produktanmeldelser

rating Fin - let montering
Lise N. d. 27-11-2021 Fin lille sag. Monteringen var let.
rating Super skøn
Lone L. d. 15-09-2021 Jeg synes det er god og flittigt besøgt af de små fugle.
Men ….. duerne prøver også og det lykkes faktisk for dem at få mad. Kunne være fedt…. Hvis den kunne fåes så det ikke var muligt for en due at stjæle mad. Samtidig med at de kan ødelægge den og gøre at den falder ned
rating Sjusket udskåret
Marianne N. d. 10-06-2021 Jeg modtog først en vare, som jeg måtte klage over, da der var slået noget af i kanten af udskæringen af åbningen. Jeg fik derefter tilsendt en ny vare, som var lidt sjusket udført. Måske en o.k. være til prisen, men jeg havde forventet en mere fejlfrit udskåret åbning.
rating Smukt foderbræt
Stine J. d. 22-05-2021 Jeg er glad for mit nye foderbræt, det er smukt.... Men har til gode at opleve at fuglene spiser. De er generte :)
rating Foderbræt til vindue
Lone L. d. 20-01-2021 En sand fornøjelse at se de små fugle boltre sig i mad
Huset er smukt udformet og sidder godt fast på vinduet
rating ok service
Anette L. d. 20-01-2021 hurtig levering, der er endnu ikke kommet fugle og spist - fodrebrættet/til vindue virker lidt kluntet - glæder mig til fuglene opdager det.
rating 5 stjerner er ok
Per J. d. 30-11-2020 Hej 5 stjerner er ok god og hurtig levering så kan anbefales.VH Per
rating genialt foderbræt
Jørgen D. d. 28-01-2020 foderbrættet er genialt idet acrylmaterialet gør det muligt at betragte småfuglenes besøg....især hvis man en stor del af dagen opholder sig i sin lænestol lige ved vinduet/ophænget
rating Wildlife foderbræt til vindue
Gert Folsted A. d. 29-01-2019 Havde problemer med at det ikke kunne holde fast på vindue - selv om glasset blev grundig vasket, efter to dag så faldt det af igen - så nu er det blevet monteret på væggen
rating f Fuglebræt.
Eva H. d. 18-11-2018 Et flot og gennemtænkt produkt - helt ok
rating Sugekopper
 d. 25-10-2018 Jeg har megen glæde af foderautomaten. Desværre har den øverste sugekop aldrig virket. Har prøvet at rense både rude og sugekop, men det virker ikke. Heldigvis vejer fuglene ikke så meget.
rating fuglerestaurent restaurent
Jan P. d. 25-10-2018 min kone er sengeliggende,og wildlife world foderbræt giver hende en uvurderlig underholdning
rating Sjovt at se fuglene tæt på
Sanne D. d. 02-06-2018 Fuglene lærte hurtig at bruge den
rating Årets bedste investering til fuglene
 d. 24-04-2018 Smukt designet foderhus, som har givet mig - og stadig giver mig - mange dejlige oplevelser, da man får fuglene så tæt på. Jeg kunne dog ikke få den øverste sugekop til at virke, men huset bliver siddende.
  


Tilbehør