Burgon & Ball græssaks

P1437X

Ny vare

Prisvindende græssaks i super kvalitet fra engelske Burgon & Ball. Udført med et letvægtsskaft i aluminium og et hoved i stål af høj kvalitet. Skaftet er belagt med gummi hvorved der sikres et godt greb. Saksen er i alt 104 cm lang.

Græssaksen er velegnet alle de steder hvor plæneklipperen ikke kan nå - omkring træer, trapper og andre ting der er placeret i eller omkring græsplænen.

Engelske Burgon & Ball har fremstillet haveredskaber siden 1730 hvor de lavede deres første klipperedskaber. De har således en enestående ekspertise og er formentlig verdens mest anerkendte mærke indenfor haveredskaber.

8 Varer

rating Se 2 anmeldelser
Gns. vurdering: 3.5/5 - Anmeldelser: 2

589,00 DKK

Produkt information

Antal pr. pakke Aluminium skaft med gummibelægning, hoved i stål
Længde 104 cm i alt (skærebladene er 18 cm)
Indpakning Leveres uden indpakning
Producent Burgon and Ball, England
Serie Endorsed by Royal Horticultural Society (anbefalet af det kongelige engelske haveselskab)

Produktanmeldelser

rating Super græssaks
Helge Vig K. d. 07-09-2018 Nem at bruge klipper godt
rating Kantklipper til de høje
Vibeke S. d. 24-04-2018 Burgon & Ball græssaks til kanter er god at holde på, forholdsvis let og skarp - det vil sige, hvis man er høj, for desværre kan jeg ikke klippe med saksen, hvis jeg holder på de behagelige ergonomiske håndtag, og alternativet, nemlig at holde midt på håndtagene er også akavet. Desuden virker det, som om håndtagene er for lette til at give god styring af den forholdmæssigt lange og kraftige saks. Saksen er formodentlig god til høje mænd og kvinder, men burde ideelt set findes i en kortere udgave til alle vi, der ikke er så høje. Måske skulle man også se på balancen mellem håndtag og saks.