Burgon & Ball letvægts hækkesaks

P895X

Ny vare

Let og lang hækkesaks fra engelske Burgon & Ball. Denne model er deres mest populære og ikke uden grund. Har desuden vundet adskillige tests i engelske havemagasiner.

Hækkesaksen er udført af letvægts aluminium og med blade i kulstofstål som sikrer at de forbliver skarpe i lang tid. Der er desuden gummi stødpuder som absorberer stød så de ikke forplanter sig til håndleddene. 

Mange bliver positivt overrasket når de løfter denne hækkesaks - den er med sin blot 750 gram let og nem at håndtere. Det er en hækkesaks man nemt kan arbejde med i længere tid uden at blive anstrengt.

Vi anbefaler primært denne model til hækkeklipning hvor hækken skal trimmes. Til grovere arbejde hvor større grene skal klippes over, anbefaler vi en kraftigere model.

Burgon & Ball har produceret haveredskaber siden 1730 og er det mest populære mærke i England på grund af deres høje kvalitet. Denne serie er desuden anbefalet af det kongelige engelske haveselskab, RHS.

Se hele udvalget af Burgon & Ball haveredskaber

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

rating Se 5 anmeldelser
Gns. vurdering: 5/5 - Anmeldelser: 5

549,00 DKK

Produkt information

Antal pr. pakke Aluminium skaft, blade i kulstofstål
Længde 65 cm i alt (bladene er 18 cm)
Vægt 750 gram
Producent Burgon and Ball, England
Serie Endorsed by Royal Horticultural Society (anbefalet af det kongelige engelske haveselskab)

Produktanmeldelser

rating Burgon & Ball letvægts hækkesaks
Emmy Lang J. d. 01-11-2020 Den er meget lækker---- Lange smalle skær og et dejligt langt skaft, så man kan stå op og f.eks. klippe stauder ned med den og ikke behøver at skulle ned på knæ !
rating Der er ikke noget bedre
Benny K. d. 23-07-2020 Burgon & Ball letvægts hækkesaksen er bare lige sagen. Alt ved saksen er topprofessionelt. Den har virkelig fortjent alle 5 stjerner.
rating Køb af hækkesaks
Aase S. d. 19-05-2020 Jeg er så heldig at have købt en fantastisk god hækkeklipper. Den bliver brugt til at klippe mine Thuja Smaragd fine slanke. Den er så ideel til dette formål. Den er virkelig god at arbejde med. Er ikke tung og har et godt skær. Jeg er såååå glad for den :)
rating Burgon og Ball letvægts hækkesaks
Runa g. d. 17-08-2019 Efter en diskusprolaps i foråret kunne jeg ikke klare havearbejdet. Med denne saks kan jeg klippe visne staudestilke, feks storkenæb, afblomstrede roser, buksbom kan formes. Altsammen uden at skulle bøje sig forover. Med et lille knæbøj, bliver min rækkevidde stor nedefter. Opad og fremad, når jeg også meget længere. Letheden af redskabet er fantastisk. Glæden ved at klare havearbejde er genvundet. Ergo- og fysioterapeuter bør kende til dette ergonomiske haveredskab.
rating super hækkesaks
Margrethe D. d. 11-06-2019 Min veninde på 89 kunne ikke løfte en almindelig hækkesaks, så jeg købte denne letvægter til hende.
Nu former hun igen sine buske og er lykkelig - den klipper fantastisk, og flere af familien har prøvet den.
Den kan absolut anbefales.