Idéer

Nogle gange ved man præcist hvad man søger, og så det nemt at søge eller kigge i kategorierne. Men er du blot på udkig efter lidt inspiration har vi samlet forskellige produkter på tværs af kategorier i nedenstående temaer. Er du på udkig efter en gave, så husk også muligheden for at give et gavekort.

Gaveidéer under 250 kr.

Gaveidéer under 250

Gaveidéer 250 til 500 kr.

Gaveidéer 250 - 500

Gaveidéer 500 til 750 kr.

Gaveidéer 500 - 750

Gaveidéer over 750 kr.

Gaveidéer over 750

Flora Danica

Flora Danica

Bæredygtighed

Bæredygtighed

Underkategorier

 • Gaveidéer under 250

  Mangler du en gaveidé? Her kan du finde idéer til under 250 kr. - vi har samlet en række af vores mest populære produkter i denne kategori. Hvad med en foderautomat til fugle eller en stjerne fra Wildlife Garden der kan bruges til både mejsebolde og fyrfadslys? Her er der gaveidéer til både dyreelskeren og haveentusiasten. Med vores udvalg af gaveidéer til under 250 kr er det muligt at blive inspireret til at finde en gave af høj kvalitet som samtidig er budgetvenlig. Tag et kig. Finder du ikke noget her, så husk, at vi har flere produkter på vores hjemmeside i samme prisklasse. 

 • Gaveidéer 250 - 500

  Gaveidéer til mellem 250 og 500 kr. kan du finde her. Vi har mange fine idéer udvalgt blandt nogle af vores mest populære varer. At finde på en gaveidé til fødselsdag, bryllup, jubilæum eller til jul er ikke altid en nem opgave. Vi har derfor gjort vores til, at det skal være lidt nemmere for dig. En lanterne fra A2 Living er en af vores bestsellere. Her får du kvalitet for alle pengene. Det samme gælder for en foderautomat til fugle fra svenske Wildlife Garden. Vi har mange gode idéer til have- og dyreelskere, så tag et kig, hvis du mangler inspiration. Vi tilbyder hurtig levering og 365 dages returret.

 • Gaveidéer 500 - 750

  Find gaveidéer til mellem 500 og 750 kr. her. Vi har et stort udvalg af kvalitetsprodukter til både haveentusiasten og dyreelskeren.
  Vi tilbyder hurtig levering og 365 dages returret. Der er også mulighed for at give et gavekort. En god idé, hvis du er usikker på, hvad modtageren kan lide eller, hvis du eventuelt er lidt sent ude. Vi har samlet en række produkter, der skal tjene som inspiration til det helt rigtige gavekøb til fødselsdag, jubilæum, bryllup og jul. Tag et kig og glem ikke at kigge lidt rundt på vores hjemmeside, hvis ikke der lige er noget for dig i denne kategori.

 • Gaveidéer over 750

  Her finder du gaveidéer fra 750 kr. Mangler du en gaveidé til fødselsdag, bryllup, jubilæum eller måske en julegave - her på Hokus Krokus har vi samlet en række gaveidéer med nogle af vores mest populære produkter for at gøre det hele lidt nemmere for dig. Tag et kig og husk, at mange at vores produkter findes i flere farver. Finder du ikke den farve du leder efter her i gaveidéer, så tag et kig i de overordnede kategorier i menuen eller brug for søgefelt. Vi tilbyder hurtig levering og husk at vi har 365 dages returret. God fornøjelse og kontakt os, hvis du har brug for hjælp til at vælge den rette gave.

Aktive filtre

DKK 219,00

Ved du mere specifikt hvad du søger, da prøv søgefunktionen øverst på siden.