Eddingtons kompostspand med kulfilter - 2,3 L

P746X

Ny vare

Lille kompostspand i stål fra engelske Eddingtons. Denne kompostspand er med sine 2,3 liters kapacitet lillebror til den oprindelige kompostspand fra Eddingtons.

Den har aktivt kulfilter i låget som filterer for dårlig lugt. Kulfiltrene bevarer deres effekt i ca. 6-12 måneder hvorefter de nemt kan udskiftes - se tilbehør længere nede på siden.

Kompostspanden er med sin kapacitet på 2,3 liter mest velegnet til husstande med én person, eller til dem der tømmer deres kompostspand dagligt. Størrelsen gør at den er meget velegnet til at have stående direkte på køkkenbordet.

Vi har desværre ikke så mange billeder af denne model, så se evt. billederne på den større model - denne model er identisk bortset fra størrelsen.

Se vores udvalg af kompostspande

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

rating Se 2 anmeldelser
Gns. vurdering: 5/5 - Anmeldelser: 2

289,00 DKK

Produkt information

Materiale Rustfrit stål, kulfilter i låg. Bemærk at syreholdig mad kan medføre kosmetisk rust på indersiden.
Rengøring Tåler opvaskemaskine (kulfilter skal tages ud først)
Højde 23,5 cm (inkl. knop på låget)
Diameter 15 cm
Kapacitet 2,3 liter (knap 2,7 liter fyldt helt til randen)
Vægt 650 gram
Indpakning Papæske
Producent Eddingtons, England

Produktanmeldelser

rating Fin kompostspand
Luise E. d. 19-05-2019 God lille kompostspand, som jeg bruger til brugte kaffebønner og teblade. Passende størrelse til formålet.
rating Smuk kompostspand
Mette S. d. 02-05-2018 Jeg er SÅ glad for kompostspanden der nu pynter vores køkkenbord. Den er rummelig og praktisk og jeg glædes over den dagligt. Kan kun anbefales.


Tilbehør