

Honning er mangfoldighed i smag og duft, i konsistens og farve. Der er smagsverden af forskel på den elegante forårshonning og den kraftige sensommerhonning og på den milde rapshonning og den muskuløse lynghonning.
Men hvad er det, der bestemmer honnings smag, og hvordan beskriver man den?
Og hvilke typer honning egner sig til bestemte retter?
Læs også om:
Karin Gutfelt er biavler, biolog og producerer honning med fokus på mangfoldighed og smagsoplevelser.
Nyttige lille bog
Af Camilla T. den 05-05-2018Honning er mangfoldighed i smag og duft, i konsistens og farve. Der er smagsverden af forskel på den elegante forårshonning og den kraftige sensommerhonning og på den milde rapshonning og den muskuløse lynghonning.
Men hvad er det, der bestemmer honnings smag, og hvordan beskriver man den?
Og hvilke typer honning egner sig til bestemte retter?
Læs også om:
Karin Gutfelt er biavler, biolog og producerer honning med fokus på mangfoldighed og smagsoplevelser.