OneLeg skammel, 65 cm - sort

P1723X

Ny vare

OneLeg skamlen sparer dine knæ for meget belastning når du arbejder i lave højder, og med den ergonomiske udformning er du sikret maksimal bevægelsesfrihed. Du kan vippe og rotere frit mens du sidder på skamlen.

Denne udgave er med sine 65 cm i højden velegnet til brug ved køkkenborde og arbejdsborde. Den kan fungere som en erstatning eller som et supplement til en traditionel kontorstol. Ved brug af OneLeg 65 opnår du en meget mere aktiv siddestilling.

Skamlen kan benyttes såvel ude som inde, den er UV-bestandig og tåler en belastning på op til 200 kg. 

Vi anbefaler til denne model meget at der suppleres med en skridsikring som gør at skamlen står bedre fast - se tilbehør længere nede. Der kan også suppleres med et sædeovertræk i silikone i mange flotte farver. Det gør skamlen unik og sikrer samtidig at du sidder endnu bedre fast.

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

rating Se 3 anmeldelser
Gns. vurdering: 5/5 - Anmeldelser: 3

699,00 DKK

Produkt information

Materiale UV-bestandig polyethylen (genanvendeligt plastik)
Max belastning 200 kg
Højde 65 cm
Diameter 25,5 cm ved sæde, 18,5 cm ved fod
Vægt Ca. 2 kg
Producent OneLeg by susanne schmidt, Danmark

Produktanmeldelser

rating Super anvendelige
Christina W. d. 24-01-2022 Vi har OneLeg i haven hjemme og i vores køkken i vores butik som laver desserter. Super god begge steder. God at sidde på og let at gøre ren. Og da man kan få den i flere størrelser passer den de fleste.
rating Aflastning
Liza G. d. 01-06-2020 Meget funktionel, når man ikke kan holde ud at stå op i længere tid, bruger den i køkkenet og ved plantebordet på terrassen
rating Onel.leg skammel 65 cm
Tabetha V. d. 30-05-2019 Meget tilfreds med produkt og leveringen. Hurtigt og ment


Tilbehør