OneLeg skammel, 32 cm - granit

P665X

Ny vare

Nu behøver du ikke længere sidde på knæene når du arbejder i lave højder. Med den ergonomiske OneLeg kan du sidde ned mens du samtidig har maksimal bevægelsesfrihed. Den buede form betyder at du kan rotere og vippe helt frit. Ved at benytte OneLeg undgår du således at belaste knæ og ryg.

OneLeg skamlen kan benyttes både udendørs og indendørs og der kan tilkøbes et sædeovertræk i silikone så du sidder bedre fast. Derudover kan der tilkøbes en skridsikring - ligeledes i silikone - som gør at OneLeg skamlen ikke skrider så nemt på glatte overflader. Vi anbefaler at du altid benytter skridsikring hvis OneLeg skamlen skal benyttes indendørs.

Både skammel, sædeovertræk samt skridsikring fås i mange farver og kan kombineres frit.

Se OneLeg præsentationsvideo

Se hele udvalget af OneLeg skamler og tilbehør

12 Varer

rating Se 7 anmeldelser
Gns. vurdering: 4.5/5 - Anmeldelser: 7

345,00 DKK

Produkt information

Materiale UV-bestandig polyethylen (genanvendeligt plastik)
Max belastning 200 kg
Højde 32 cm
Diameter 26 cm (sæde)
Vægt 1 kg
Producent OneLeg by susanne schmidt, Danmark

Produktanmeldelser

rating Min nye "hjælper"
Lise P. d. 05-04-2022 En fin lille skammel, som er en stor hjælp i haven. Aflaster knæ og ryg - TAK!
rating God gave!
Peter N. d. 22-06-2021 Min søde kone har ønsket sig denne skammel, som alternativ til knæpude eller andet, ved lugning og andet havearbejde. Nu har hun fået den, og er superglad for den (ikke så meget for lugearbejdet). Men når det skal være, er den rigtig behagelig, og nem at komme omkring med, uden at man får stive ben eller ømme knæ :-)
Varen kom hurtigt, indenfor 2 dage, og var som beskrevet.
Anke 1, at prisen forekommer liiidt høj, men det er jo også en designer ting. Anke 2: min søde kone mener også at jeg kan bruge skammelen til havearbejde?!
rating Super OneLeg skammel
Mette F. d. 29-04-2021 To fluer med et smæk ! Ikke mere ondt i lænd og knæ samtidig med at ryg og lår bliver styrket. Sjov Fitness i haven. Nu kan ukrudtet bare komme an! Den skulle jeg ha' købt for mange år siden.
rating OneLeg skammel
Anne Bente P. d. 15-03-2020 OneLeg skammelen er super god. Fik den afprøvet i går lørdag i det skønne solskinsvejr. Skåner ryg og knæ i have arbejdet.
rating fin sidekomfort
gunvor j. d. 29-12-2018 virker fint men køb den nummeret højere
rating OneLeg skammel
Else K. d. 04-06-2018 Bedste køb længe. Jeg er 65 år og døjer med dårlig ryg. Min Skammel er med mig over alt i hus og have . Jeg bruger den i drivhuset, ved mine højbede og når jeg luger ukrudt i bede og mellem fliser. Sidst brugte jeg den da jeg malede fodpaneler i min stue. Herlig opfindelse. Jeg får ikke nær så ondt i min ryg når jeg bruger den.
Jeg kan varmt anbefale den.
Mvh ElseKiær
rating Fabelagtigt
susanne f. d. 18-05-2018 Denne lille stol gør underværker, fleksibel og let at håndtere!
Og jeg bestiller og 1 døgn efter har jeg varen i hånden!
Rigtig godt - tak
  


Tilbehør

Video

Click on a thumbnail to load the video

  • OneLeg skammel, 32 cm - granit video