OneLeg skammel, 40 cm - sort

P756X

Ny vare

OneLeg skamlen sparer dine knæ for meget belastning når du arbejder i lave højder, og med den ergonomiske udformning er du sikret maksimal bevægelsesfrihed. Du kan vippe og rotere frit mens du sidder på skamlen.

Denne udgave, OneLeg 40, er en lidt højere udgave af den originale OneLeg skamle. Denne udgave er 40 cm høj, hvor den originale skammel er 32 cm høj. Den originale OneLeg skammel er specielt velegnet til arbejde i jordhøjde - eksempelvis ved lugning - mens 40 cm udgaven er velegnet til arbejde i lidt højere højder - eksempelvis hvis du primært benytter den til arbejde ved højbede.

Skamlen kan benyttes såvel ude som inde, den er UV-bestandig og tåler en belastning på op til 200 kg. Hvis skamlen skal benyttes på glatte underlag anbefaler vi at tilkøbe en silikone skridsikring - se tilbehør længere nede på siden.

Der kan suppleres med et sædeovertræk i silikone i mange flotte farver. Det gør skamlen unik og sikrer samtidig at du sidder endnu bedre fast.

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

rating Se anmeldelse
Gns. vurdering: 5/5 - Anmeldelser: 1

399,00 DKK

Produkt information

Materiale UV-bestandig polyethylen (genanvendeligt plastik)
Max belastning 200 kg
Højde 40 cm
Diameter 26 cm ved sæde, 18 cm ved fod
Vægt 1,2 kg
Producent OneLeg by susanne schmidt, Danmark

Produktanmeldelser

rating OneLeg skammel
Kjeld J. d. 24-03-2020 Har også bestilt denne skammel, som er tænkt til at sidde ned og luge ukrudtet engang, men har fundet ud af, at den er nemmere at komme ned og sidde på end de små børnestole i vores børne-køkken pga. lidt smerter i knæene.


Tilbehør